امروز: سه شنبه
22 August 2017

در باره دانشگاه پيام دانشگاه

پیام موسسه :

امروزه آموزش، به ويژه آموزش عالي، نقش اساسی در توسعه انساني و اقتصادي جوامع ايفا مي كند، به گونه‌يي كه توسعه و انکشاف بدون تحصیلات عالی قابل تصور نيست. كشور ما كه چند دهه جنگ و ویرانیهای ناشی از آن را پشت سر گذاشته است، جهت بازسازی و نوسازی کشور نیاز مضاعف به رشد و توسعه تحصیلات عالی دارد.  بنا بر این، رشد و گسترش آموزش نیروی انسانی در کشور ما باید به عنوان نقطه آغازین مسیر توسعه، تلقی شود. روشن است که رشد و توسعه آموزش عالی تنها از طریق توسعه دانشگا‌‌ها و مراکز آموزش عالی امکان پذیر است. هدف از تاسیس موسسه تحصیلات عالی کاتب تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص جهت ترقی و پیشرفت کشور می باشد. کاتب با در اختیار داشتن کدر علمی مجرب و با کیفیت و سیستم اداری و اجرائی توانمند، ظرفیت زیادی برای جذب و تربیت دانشجویان بااستعداد در رشته های مختلف علمی دارد.