امروز: پنجشنبه
10 حمل 1396
2 رجب 1438
30 March 2017

ساختمان جديد (تحصيلات تكميلي و اينجينيري)

در باره دانشگاه تاريخچه

تاریخچه:

موسسه تحصيلات عالي فيض محمد كاتب يكي از موسسات خصوصي پيشگام در عرصه تحصيلات عالي در كشور است. در تاريخ18/1/1387  طي مراسم رسمي و با حضور جمعی از اساتيد، نمایندگان پارلمان، رسانه‌هاي جمعی و جمع زيادي از دانش دوستان در سالن اجتماعات وزارت تحصيلات عالي، از سوي وزير تحصيلات عالي وقت به موسسه تحصيلات عالي كاتب مجوز رسمي اعطا گردید. موسسه تحصیلات عالی کاتب اولين كانكور خود را در تاريخ 23 / 1/ 1387 با حضور هيات نظارت وزارت تحصيلات عالي برگزار نموده و 350  نفر را از ميان شرکت کنندگان برای سمیستر اول پذیرش کرد. به دلیل استقبال زیاد جوانان از برنامه های علمی و آموزشی کاتب، تعداد دانشجویان و اساتید به سرعت در حال افزایش است‌: در سال 1389 در حدود 1200 دانشجو در این موسسه مشغول تحصیل بودند و در سال 1391 تعداد دانشجویان کاتب به 2005 نفر رسیده که در ده رشته تحصیلی در حال تحصیل می باشد. در سال جاری حدود 130 نفر استاد به صورت تمام وقت و قراردادی در این موسسه تدریس می‌کنند. این موسسه مطابق به مقررات وزارت محترم تحصیلات عالی، دارای کدر علمی با درجه تحصیلات دکتری و ماستری می باشند و کسانی که درجه تحصیلی کمتر از ماستری داشته باشند به عنوان استاد پذیرفته نمی شوند.