امروز: سه شنبه
30 عقرب 1396
2 ربيع‌الاول 1439
21 November 2017

آرشيف سيمينارها و نشست‌ها گزارش محفل رونمایی و نقد کتاب توسعه سیاسی در افغانستان

به مناسبت رونمایی و نقد کتاب توسعه سیاسی در افغانستان (موانع و چالشها) نوشته آقای داکتر محمد اکرم عارفی استاد دانشکده علوم سیاسی کاتب محفلی با همکاری مدیریت تحقیقات و دانشکده علوم سیاسی کاتب در 20 جوزای 1394 در سالن اجتماعات ساختمان ماستری کاتب برگزار گردید.

مراسم با قرائت قرآن توسط آقای محمدی آغاز شد و پس از پخش سرود ملی، آقای شاه محمود جعفری مجری برنامه از مولف کتاب آقای داکتر عارفی و داوران آقای داکتر تمنا و خانم داکتر عادلی دعوت کرد که به جایگاه تشریف ببرند.

آقای داکتر تمنا رئیس مرکز مطالعات استراتژیک وزارت امورخارجه با تاکید بر این مساله که کتاب توسعه سیاسی در افغانستان یک کتاب کاملا میهنی است که توسط مولف افغانستانی نوشته شده و ویراستار، انتشارات و... نیز متعلق به این کشور می باشند، متذکر شد که این کتاب در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در غرفه وزارت امورخارجه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است. ایشان در ادامه ضمن ارزشمند خواندن کتاب، نکات پیشنهادی خود را در جهت بهبود کیفیت چاپهای بعدی ارائه نمودند.

در ادامه خانم داکتر عادلی رئیس دانشکده علوم سیاسی کاتب نیز نقاط قوت و ضعف کتاب را مورد بررسی و تحلیل قرار دادند. ایشان ضمن برشمردن نقاط قوت کتاب، خاطر نشان کردند موضوع کتاب با توجه به ضرورت و نیاز جامعه افغانستان انتخاب شده است. توجه به عوامل خارجی توسعه از جمله پیشنهادات ایشان برای بهبود کتاب در چاپهای بعدی بود. ضمن اینکه خانم عادلی وجود چنین کتابی را در شرایط کمبود منابع آکادمیک افغانستانی بسیار ارزشمند خواند.

آقای داکتر عارفی نیز ضمن قبول و توضیح برخی انتقادات از حضور مهمانان و برگزار کنندگان محفل سپاسگذاری نمودند.