امروز: جمعه
06 حوت 1395
27 جمادي‌الاول 1438
24 February 2017

ساختمان جديد (تحصيلات تكميلي و اينجينيري)

معاونت‌ها معاونت محصلان مدیریت روابط عمومی

مدیریت روابط عمومی:
روابط عمومی مجموعه ای از اقدامات و فعالیت های حساب شده ای است که دانشگاه برای برقراری ارتباط مؤثر و هدفمند با محصلین و مراجعین انجام می دهد.
مدیریت روابط عمومی دانشگاه کاتب از سال1386 بمنظور هنر برقراری ارتباط درجهت اطلاع رسانی وآگاهی بخشی به مخاطبان وهم چنین زمینه سازی برای دریافت انتظارات وخواسته های مراجعین ومخاطبان به فعالیت آغاز کرد. این بخش تمامی تلاش خودرا معطوف تنظیم روابط سازمان ومردم می کند.

کارشناسان بخش روابط عمومی:

مدیریت روابط عمومی                                                                                       کارمند روابط عمومی

مریم آروین                                                                                                            ذکیه ذکی

شماره تماس                                                                                                            شماره تماس

0705504030 - 0729008326                                                                     0793504030 - 0729008325

چشم انداز:

تبدیل شدن به الگوی روابط عمومی در افغانستان.

رسالت:

مدیریت روابط عمومی رسالت دارد تا در راستای سیاست های دانشگاه در زمینه جلب و جذب هر چه بیشتر مراجعین با برخورد شایسته و ارائه معلومات تصویر دقیقی از دانشگاه را برای آنان ترسیم نماید.

ارزش ها:

1. عمل کردن بر اساس اصول روابط مشتری مداری
  2. حفظ شئونات اخلاقی، انسانی در محیط کاری
  3. مسئولیت پذیری و پاسخگویی در هر حالت

وظایف مدیریت روابط عمومی:

1)ا قدامات ارتباطی کارشناسه، طرح ریزی شده ومستمر جهت انتقال پیام به مدیریت، گروه ها وافرادی که به نحوی برای دانشگاه اهمیت دارند.

2) مراقبت، نظارت وبررسی و شناخت عقاید، نظرات وخواسته ها

3) بررسی وکشف اثرات اجرای اقدامات دانشگاه برگروه ها وتجزیه وتحلیل پیش بینی واکنش مردم درهنگام اجرای سیاست ها واقدمات دانشگاه

4) پیشنهاد جهت تصحیح آن دسته از خط مشی ها، سیاست ها وروش هایی که درتضاد وتقابل با منافع گروه ها و یا مردم قراردارد وعامل عکس العمل نامناسب است و ارائه راه حل ها همراه با دلایل مستند علمی وکافی.

5) کشف و شناخت آن دسته از اقدامات دانشگاه که درجهت منافع همگانی است وتبلیغ این اقدامات ومحور قراردادن آنها درستون وپیام های ارتباطی

6) ارائه پیش نهاد وروش هایی که هم جهت منافع وعلایق همگان باشدو هم در جهت منافع دانشگاه

7) ارائه معلومات عمومی از تمامی رشته های موجود داخل دانشگاه به مراجعین

8) ثبت نام جدید الشمولان