امروز: سه شنبه
23 May 2017

معاونت‌ها معاونت محصلان کمیته انضباطی

کمیته انضباطی

کمیته انضباطی تنها مرجع رسمی دانشگاه کاتب جهت رسیدگی به تخلفات محصلین می باشد.تخلف شامل بی احترامی به استاد, نادیده گرفتن قوانین ومقرره رسمی دانشگاه, وهرنوع بی نظمی درمحیط دانشگاه که منجر به اختلال درامور گردد, می شود.

تذکر: تمام احکام کمیته انضباطی نهایی وفقط درخودکمیته, قابل تجدیدنظر خواهد بود

تذکر: تمام تخلفات محصل که منجربه صدور حکم کمیته شده باشد درپرونده محصل درج ودرتخلفات بعدی مؤثر خواهد بود.

برخی از قوانین کمیته انضباطی در زیر امده است:

1) هرگونه توهین وتهدید نسبت به استاد وکارمند دانشگاه با توجه به شواهد واظهارات طرفین, منجربه محرومیت محصل ازتحصیل به مدت یک سمسترتایک سال خواهد شد.

2) توهین وتهدید محصل دیگر,باتوجه به شواهد واثبات آن نزد کمیته, محرومیت یک سمستر را به دنبال خواهد داشت .

3) ضرب وجرح با استاد منجر به اخراج محصل گردیده ودرصورت که این عمل منجر به آسیب بدنی استاد گردد محصل از سوی دانشگاه به ارگان مربوطه دولتی معرفی خواهد شد .

4) هرگونه ضرب وجرح محصل با محصل دیگردرمحوطه دانشگاه, منجر به اخراج محصل مقصر به مدت یک سمستر شده وبرای عوارض های جانبی وارده درصورت عدم توافق طرفین, ازسوی دانشگاه به ارگان های دولتی معرفی خواهد شد .

5) نقل شفاهی و کتبی مثل استفاده از چپتروکتاب,استفاده از گوشی همراه ... باعث می شود که نمره این امتحان صفر لحاظ شده و در کارنامه محصل ثبت گردد.

6) امتحان دادن به جای کسی دیگر علاوه بر دادن تعهد کتبی مبنی به عدم تکرارآن, باعث می شود که محصل یک سمستر محروم گردد ..

7) استعمال انواع مواد مخدر ومسکرات در محیط دانشگاه ابتدا محرومیت یک سمستر واخذ تعهد کتبی از ولی محصل را درپی خواهد داشتودرصورت تکرار باعث اخراج دایمی محصل می گردد .

8) بحث های لسانی, مذهبی وقومی به هر دلیل که باشد در دانشگاه ممنوع است.