امروز: سه شنبه
23 May 2017

معاونت‌ها معاونت اداري و مالي مدیریت محاسبات

مدیریت محاسبات:

مدیریت محاسبه و منابع بشری دانشگاه کاتب در بخش پرداخت هزینه ها و دریافت درآمدها (فیس های دانشجویی)و نگهداری حسابهای مربوط، تهیه گزارشها و صورتهای مالی (ترازنامه ، صورت سود و زیان و …) و ارائه گزارش هات حسابرسی و آرشیف اسناد و نظارت بر اجرای قوانین و مقررات مالی و محاسباتی و معاملاتیدانشگاه و همچنان عقد قرارداد، محاسبه و پرداخت معاش، ارائه گزارش های شفاف پرداختی به (اساتید، کارمندان) فعالیت کلیدی داشته و اجرای وظیفه می نماید.

چشم انداز:

چشم انداز این مدیریت ایجاد یک سیستم عالی حسابداری، مطابق با استانداردهای بین المللی، ارائه بهترین خدمات و کسب رضایتمندی (رئسا، اساتید، کارمندان، دانشجویان) و مدیریت آن جهت دریافت، پرداخت، شفافیت در حسابدهی و امورات حسابداری میباشد.

بیانیه ماموریت:

مهمترین رسالت این مدیریت به کاری گیری تمام مهارت خود در جهت بدست آوردن اهداف ذکر شده، و ایجاد سیستم عالی حسابداری میباشد. مدیریت محاسبه به عنوان یکی از دو زیر مجموعه ی مهم معاونت اداری و مالی میباشد که انجام فرآیندهای مالی و معاملاتی دانشگاه را عهده دار بوده و در تلاش است با بهبود روز افزون روند کار با استفاده از امکانات و منابع موجود، به بهترین شکل وظایف محوله را به انجام رسانده و دانشگاه را در رسیدن به اهداف عالی یاری نموده و در جهت ساختن کشوری آباد با آینده ای روشن گامی هر چند کوچک بردارد.

اهداف:

• به كارگيري سيستم الكترونيكی اطلاع رسانی خدمات حسابداری
  • ايجاد سيستم حسابداری تعهدی
  • ايجاد سيستم يكپارچه درآمدها (وصولی) در سطح دانشگاه
  • به روز رساني و ثبت وضعيت (ارزش گزاری) اموال دانشگاه
  • برخورداری از بايگاني متمركز، مطابق با قوانین فالینگ و حسابداری در رابطه نگهداری از اسناد مالی و پرداختی های دانشجویان
  • ایجاد دیتابیس های کامپیوتری و کد گزاری آن جهت ثبت دقیق (مونوگراف، تایم شیت ها، اسناد مالی، مکتوب ها و طرز العمل ها)
  • اصلاح روند عقد قرارداد های اساتید و کارمندان و اجراات اداری منابع بشری (ارزیابی، استخدام، بررسی عملکرد، اخطار و اخراج)
  • ایجاد دیتابیس منابع بشری برای ثبت و آرشیف التکرونیکی ( مدارک، مکتوب ها، پرداختی ها و غیره ) برای اساتید و کارمندان
  • ایجاد سیستم ارزیابی جهت سنجش عملکرد کارمندان و ایجاد شیوه های برای رضایتمندی شغلی آنها
  • ارائه بهترین خدمات مالی و کسب رضایتمندی

لایحه وظایف: