امروز: جمعه

2070ديروزmod_vvisit_counter

معاونت‌ها معاونت اداري و مالي مدیریت خدمات

معرفی:

مدیریت خدمات یکی از مدیریتهای پر مسئولیت زیر مجموعه معاونت اداری و مالی می باشد. مدیر خدمات مسئول اصلی خرید تجهیزات، کالا و خدمات برای اداره  می باشد. این بخش با مقایسه قیمت ها و کیفیت کالاها و خدمات، بهترین و ارزشمند ترین آنها را برای اداره  تهیه می کند . وظایف مدیریت خدمات  یکی از فعالیت های اصلی اداره  در جهت رسیدن به اهدافش می باشد و تمامی امور مرتبط با خرید کالا و خدمات مورد نیاز برای انجام تمامی فرایندها را در بر می گیرد. این مدیریت با تمامی بخش های اداره  در ارتباط است و به نوعی ارتباط اداره  با تامین کنندگان خارجی  را برقرار می سازد. هدف اصلی مدیریت خرید و تدارکات، تهیه به موقع کالا، تجهیزات و خدمات برای بخشهای مختلف و رفع نیاز آنها به منظور دستیابی به اهداف سازمانی است.
کار مدیر خدمات  تعاملی و ارتباطی بوده و با ایجاد ارتباط مناسب با بخش های مختلف اداره  از نیازهای آنها به کالا و تجهیزات و یا خدمات آگاهی می یابد. سپس با جستجوی وسیع در بازار و شناسایی تامین کنندگان موجود، بهترین آنها از نظر قیمت و کیفیت محصولات را انتخاب می کند.

بطور کلی فعالیتهای مدیریت خدمات شامل نکات برجسته ذیل می باشد:

• خریداری تجهیزات و کالا.
  • ارائه خدمات مناسب در بخشهای مختلف نظیر امنیتی، تغذیه، ترانسپورتی، رفاهی و آسایشی.
  • تهیه مکان یا ساختمان مناسب مطابق فعالیت و اهداف اداره و ایجاد واحدهای ساختمانی جدید یا ترمیمات و گسترش فضا مطابق نیازمندی های اداره.
  • حفظ و مراقبت از اموال، امکانات و تجهیزات

چشم انداز:

مدیریت خدمات در نظر دارد  با تکیه بر خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی، شفافیت و ارائه خدمات متمایز با بهترین کیفیت و مناسب ترین یا کمترین هزینه، برای تبدیل شدن بهترین بخش مدیریتی دانشگاه با  همکاری سایر بخشهای آن؛ این اداره را به یکی از دانشگاها های معتبر خصوصی و یکی از ارائه دهندگان خدمات تحصیلی برتر معرفی نماید.

اهداف:

این مدیریت در نظر دارد تا جهت رسیدن به چشم انداز،  پلانها و استراتیژی های کوتاه مدت و بلند، طرزالعملها و آیین نامه هایی را با کمک معاونت اداری و مالی و سایر بخشهای اداره  برای امور خریداری و تجهیزات ، شفاف سازی،  ارائه خدمات بهتر و حفظ و مراقبت و گسترش فضاهای آموزشی و تفریحی و امنیتی ارائه دهد

بیانیه ماموریت:

مدیریت خدمات تلاش مي كند با سياستگذاري و مديريت بهينه در جهت بهبود وضعيت خدمات رساني به اداره و در نهایت به دانشجویان به منظور ارتقاي كيفيت تحصیلی آنان و براي داشتن محیطی پاك، ايمن، سبز، پويا، جذاب و داشتن تجهیزات و امکانات تحصیلی و اداری مناسب گام بردارد. ارايه خدمات با کیفیت و کمیت با تکيه بر صداقت، شفافیت، پشتکار و کارکنان بانگیزه و نو آور که باعث بهبود رضایت مندی پرسنل اداره و دانشجویان به گونه ای که همگان ما را با رشد پایدار، مدیریت بلقوه، قابل اعتماد و تعهد به ارزشهای اخلاقی و مسئولیتهای اداری بشناسند.

لایحه وظایف:

1. نظارت و رسیدگی بر کار کارشناسان فنی
  2. رسیدگی به امور مربوط به عملیات ساختمانی و تاسیسات واحدهای مختلف دانشگاه
  3. تظارت بر انجام  امور مربوط به تعمیر ساختمان ها و تاسیسات و تجهیزات واحدهای مختلف و تایید امور برابر با استانداردها
  4. انجام محاسبات فنی ساختمان ها و تاسیسات و واحدهای مختلف دانشگاه
  5. نظارت بر اجرای طرح های مختلف تجهیزاتی، تاسیساتی و عمرانی
  6. ایجاد هماهنگی بین گروه های خدماتی، تجهیزاتی، تاسیسات ساختمان ها
  7. نظارت مستقیم بر سیستم برودتی و حرارتی و رفع نواقص آنها
  8. پیش بینی قطعات بدکی و وسایل مورد نیاز
  9. تشخیص ضرورت خرید وسایل و پیشنهاد به مسئولین مربوطه
  10. پیش بینی میزان سوخت سالانه
  11. پیش بینی خرید ملزومات، تجهیزات و وسایل مورد نیاز امور عمرانی و مواد آشپزخانه و ارائه آن به معاونت اداری و مالی