امروز: پنجشنبه
10 حمل 1396
2 رجب 1438
30 March 2017

ساختمان جديد (تحصيلات تكميلي و اينجينيري)

معاونت‌ها معاونت اداري و مالي مدیریت آی تی

معرفی:

در شرایط کنونی یکی از موضوعاتی که به یک اداره اهمیت بیشتر می بخشد، استفاده از تکنالوژی معلوماتی است. دفاتر و طرز ارائۀ خدمات آنان به شهروندان در سال های اخیر پیشرفت های شگرفی داشته است. اکنون بیشتر دفاتر درک کرده اند که توانایی و ظرفیت ارائۀ خدمات با کیفیت، سریع، دقیق و کم هزینه وابسته به حدود استفاده از وسایل تکنالوژی معلوماتی می باشد.

عملیات دفاتر در دهه گذشته با استفاده از تکنالوژی معلوماتی پیشرفته اداری، محاسباتی و مکالماتی بگونه قابل ملاحظه توسعه یافته است. شهروندان کشور ما طور روزمره از طریق اینترنت و کامپیوتر به انجام امور اداری، انجام معاملات، برقراری ارتباطات و اخذ معلومات استفاده بهینه می نمایند. باید یاد آور شد که این آخر کار نیست بلکه تقاضای مردم برای دستیابی به معلومات و سهل سازی روند استفاده از محصولات به گونه فزاینده ای ادامه خواهد داشت. با در نظرداشت این پیشرفت مدیریت تکنالوژی معلوماتی تلاش نموده است تا با عرضه خدمات تکنالوژیکی، امور اداری را سریع، شفاف و مطمئن سازد و در عین زمان تسهیلاتی برای امور کاری کارمندان فراهم سازد.

چشم انداز:

ما سعی بر آن داریم تا با ارائه بهترین و بروزترین خدمات انفورماتیکی و تکنالوژیکی با استفاده از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری نوین، با نظارت بر سیستم انفورماتیکی بروز دانشگاه و ایجاد عالیترین و با کیفیت ترین بستر ارتباطی و اینترنتی، سهولت، دقت و سرعت را برای تمامی بخش های دانشگاه به ارمغان آریم تا در فرایند تبدیل شدن دانشگاه به یکی از بهترین و با کیفیت ترین دانشگاه های جهان سهم داشته باشیم.

اهداف:

ارائه بهترین خدمات به کارمندان از طریق تکنالوژی معلوماتی، تمرکز روی حمایت از نیازمندی های عمده کاری در قسمت استفاده از بروزترین تجهیزات انفورماتیک توام با ظرفیت مناسب تکنالوژی معلوماتی و مکالماتی جهت حمایت از تسریع روند رشد کاری در برابری با کشورهای همسایه، تشریک مساعی و همکاری با تمام مدیریت ها و دانشگاه های داخلی و خارجی، سرمایه گذاری استراتژیک در عرصه تکنالوژی معلوماتی همگام با رهنمود های دانشگاه، تنظیم برنامه های تکنالوژی معلوماتی جهت حصول سهولت و امنیت در مسیر پیشرفت و امورات اداری، استفاده از بروزترین دانش تکنولوژیکی در پیشبرد اهداف دانشگاه و فراهم سازی بستر مناسب انفورماتیک جهت ارتقاء دانش کامپیوتری، سهولت دسترسی به مواد بروز و جدید، ارتباط با سایر کانون های آموزشی و ایجاد شرایط مناسب برای استفاده از اینترینت برای دانشجویان، کارمندان و مدیران به منظور ایجاد سهولت، دقت، امنیت، تسریع امور و گسترش دامنه آموزشهای اینترنتی از اهداف مدیریت تکنالوژی معلوماتی می باشد.

بیانیه ماموریت:

ماموریت مدریت تکنولوژی معلوماتی را فراهم آوری ظرفیت، تخصص و خدمات تکنالوژیکی تشکیل میدهد. مدیریت تکنالوژی معلوماتی با کارمندان مستعد و متعهد خویش خدمات عالی را به دانشجویان و کارمندان فراهم می کند در همین حال این مدیریت با دیدگاه اساسی که دارد در مورد راه های حل تکنالوژیکی، امنیت اطلاعات و داده ها و انکشاف مداوم در زمینه تکنالوژی معلوماتی نیز فعالیت دارد. پاره ای از اساسی ترین ماموریت های تکنالوژی معلوماتی در زیر درج میگردد.

• تمرکز روی تقاضای کاربران تکنالوژی با درک نیازمندی های آنان و ارائه فرصت هایی که نیازمندی آنان و دانشگاه را برآورده سازد.
  • ارتقای سطح آگاهی کارمندان از چگونگی تطبیق و استفاده از منابع تکنالوژیکی در روند کاری.
  • ارائه خدمات با کیفیت، قابل اعتماد و مؤثر
  • همکاری باکاربران محترم تکنالوژی معلوماتی درقسمت مصئونیت معلومات دانشگاه با استفاده از بهترین روش های پذیرفته شده تکنالوژیکی
  • رسیدگی به موقع حین تغییر محصولات تکنالوژیکی و حل چالش های احتمالی
  • اشاعه کاربرد انفورماتیک و توسعه مداوم و پایدار از طریق سیستمهای جدید و ارزش افزوده
  • نوآوری و خلاقیت مستمر در جهت ارائه خدمات نوین انفورماتیکی
  • افزایش کارایی خدمات پشتیبانی فنی در زمینه سخت افزار، نرم افزار، شبکه و رقابت سالم و اصولی با رقبا
  • ارائه راه حلهای جامع انفورماتیکی مطابق با استانداردهای جهانی
  • ایجاد فضایی مناسب و مطمئن برای دانشجویان و کارمندان برای دسترسی به منابع اینترنتی، گسترش دامنه آموزش و تسریع امور اداری
  • فراهم آوری تجهیزات بروز و جدید جهت ارائه دروس در صنوف دانشگاه

لایحه وظایف:

1. تهیه و نصب و راه اندازی و نگهداری به روز رسانی و تامین امنیت تجهیزات تخصصی آی تی در دانشگاه
  2. تهیه و نصب و راه اندازی و نگهداری به روز رسانی سرورهای دانشگاه بر اساس نیازهای دانشگاه
  3. تهیه و نگهداری و ارائه نسخه های پشتیبانی از بخش های مختلف دانشگاه
  4. مدیریت شبکه شامل نظارت بر خطوط ارتباط داخلی
  5. تعیین و تدوین سیاست های سخت افزاری واحدهای مربوطه
  6. نظارت و کنترول فعالیت های سخت افزاری واحدهای مربوطه
  7. تعیین خصوصیات کامپیوتر و تنظیمات لازم جهت استفاده بهینه از آن
  8. عیب یابی سیستم ها و رفع مشکلات سخت افزاری
  9. نصب قطعات داخلی و لوازم جانبی کامپیوتر
  10. بررسی و تشخیص معایب سیستم عامل و ترمیم و بروز رسانی آن
  11. نصب نرم افزارهای  لازم برای راه اندازی سیستم
  12. نصب سیستم عامل های مختلف و نرم افزارهای کاربردی و عمومی مربوط به اینترنت
  13. نصب آنتی ویروس ها در کلیه سیستم های مربوط به شبکه ابنترنت و بخش های مختلف دانشگاه جهت بروز آوردن اتوماتیک
  14. ایجاد تنظیمات و برقراری اتصالات جهت استفاده از اینترنت محصلان و کارمندان اداری دانشگاه
  15. آموزش و راهنمایی پرسنل جهت رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری
  16. بازدید از قسمت ها و بررسی مشکلات سخت افزاری و شبکه ای و رفع مشکلات موجود
  17. ثبت لیست سخت افزاری کامپیوترهایی که کد شناسایی ندارد و ارائه آن به معاونت اداری و مالی
  18. پیگیری علل سخت افزازی بروز اختلال یا قطع اینترنت
  19. بازدید دوره ای از رایانه های واحدهای مربوط و رفع عیوب سخت افزاری و نرم افزاری
  20. بررسی اطلاعات داده شده از شرکت های مختلف خدمات اینترنتی و ارائه نظرات در مورد آنها
  21. نگهداری مناسب از تجهیزات در اختیار
  22. مدیریت اینترنت که توسط محصلان استفاده می گردد و کاربران اداری
  23. انجام اموری که از طرف دانشگاه به وی واگذار می گردد.