امروز: یکشنبه

2005ديروزmod_vvisit_counter

معاونت‌ها معاونت محصلان تشکل ها و انجمن ها انجمن فارغ التحصیلان

انجمن فارغ التحصیلان

انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه کاتب ایجاد گردید.

فارغ التحصلان دانشگاه کاتب می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.

لینک : https://goo.gl/forms/yQcri0cRUHNeb8oE2

مزایا :

1 - آگاهی از آخرین تحولات دانشگاه

2 - استفاده از فرصت های شغلی در داخل دانشگاه

3 - استفاده از فرصت های تحصیلی (بورسیه)

4- استفاده از نظرات فارغ التحصیلان برای بهبود وضعیت دانشگاه

5 - دعوت از فارغ التحصیلان برای شرکت در مراسم ها، همایش ها و ...

گردهمایی فارغ التحصیلان تمامی ادوار کاتب برگزار شد.

روز پنج شنبه اول میزان 1395 محفل گردهمایی فارغ التحصیلان تمامی ادوار دانشگاه کاتب با اشتراک جلالتمآب حامد کرزی رئیس جمهور پیشین کشور، محترم پوهاند بابری معین علمی وزارت تحصیلات عالی، محترم وحیدالله شهرانی وزیر پیشین وزارت معادن، محترم محمد ابراهیم قاسمی معاون شورای امنیت ملی و مؤسس دانشگاه کاتب، محترم عقیل‌شاه الیاسی مؤسس دانشگاه کاتب، جمعی از وکلای محترم پارلمان، اعضای هیئت امنای دانشگاه، رئیس و هیئت رهبری دانشگاه، اساتید، کارمندان و جمع کثیری از فارغ‌التحصیلان تمام ادوار دانشگاه کاتب در قصر مرمرین کاخ شورای وزیران برگزار گردید.
هدف از برگزاری این گردهمایی بزرگ برقراری ارتباط، تجدید خاطرات، تبادل نظر و آگاهی دهی متقابل وضعیت فعلی دانشگاه و فارغان آن بود. این محفل باشکوه با سخنان همه جانبه ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر علیرضا محسنی در مورد وضعیت فعلی و برنامه‌های آتی دانشگاه، سخنرانی جلالتمآب حامد کرزی رئیس جمهور محترم پیشین، سخنرانی پوهاند بابری معین محترم علمی وزارت تحصیلات عالی و بیان خاطرات شیرین دوران تحصیل یکی از فارغان دانشگاه کاتب (آقای اجمل بلوچ‌زاده) زینت بخشیده شد. رئیس جمهور محترم پیشین با ابراز خرسندی از اشتراک در این گردهمایی ایجاد مرکز آموزش‌های کاربردی ( PLC) و عقد تفاهم نامه با شفاخانه مدانتا را تحسین نموده و این فعالیت‌ها را الگویی مناسب برای سایر نهادهای تحصیلات عالی دانست. معین محترم علمی وزارت تحصیلات عالی نیز در سخنان خویش با تقدیر از نوآوری‌های دانشگاه کاتب، برگزاری گردهمایی فارغان تمامی ادوار دانشگاه کاتب را ابتکاری جدید در کشور دانسته و از آن به عنوان اقدامی مفید و مؤثر یاد کرد.
در ادامه فارغ‌التحصیلان، استادان و کارمندان دانشگاه کاتب به همراه مهمانان تصاویری به یادگار گرفته و برای ساعاتی با یکدیگر به گفتگو، تبادل نظر و یادآوری خاطرات گذشته پرداختند.
قابل ذکر است که از سوی ریاست و مؤسسین محترم دانشگاه کاتب به رئیس جمهور محترم پیشین کشور و معین محترم علمی وزارت تحصیلات عالی تحایفی اهدا گردید.