امروز: پنجشنبه
25 شوال 1438
20 July 2017

دانشكده‌ها دانشكده علوم سياسي بیانیه ماموریت

دانشکده علوم سیاسی در فضای رقابتی موجود به دنبال ارایه کیفیت برتر آموزشی در کشور می باشد تا علاوه برافزایش اعتماد جامعه به دانشگاه های غیر دولتی، بسترساز شکل گیری جامعه علمی کارآمد در کشور بوده و دانش سیاسی را در افغانستان ارتقاء بخشد. تخصص گرایی دانشکده به جامعه پذیری سیاسی و تقویت سازمانهای تصمیم گیرنده و کارگزاران نخبه کمک می نماید. کیفیت برتر آموزشی دانشکده و کاربردی ساختن دانش سیاسی تا به امروز در قامت کارگزاران متخصص در نهادهای دولتی و غیر دولتی سالهاست که منبع اعتبار بوده است و دانشکده ، خود را مکلف می داند این روند را تقویت نماید. گسترش عرصه فعالیت های علمی و پژوهشی دانشکده با هدف تنوع خدمات آموزشی و پژوهشی، امکان خلاقیت و نو آوری اساتید و محصلین را فراهم می سازد. و توانایی و مهارتهای آن ها را برای بازار کار ارتقاء می بخشد.