امروز: سه شنبه
22 August 2017

دانشكده‌ها دانشكده طب

1.  .معرفی دانشکده طب
مؤسسه تحصیلات عالی فیض محمد کاتب به منظور ارتقاء وضعیت صحی جامعه و افزایش کیفیت خدمات معالجوی که از نیازهای اساسی کشور به حساب می آید، فاکولته طب را در سال 1390 تأسیس نموده است. در فاکولته طب مؤسسه تحصیلات عالی فیض محمد کاتب تمامی تلاشها صورت گرفته تا آموزش محصلین در بالاترین سطح و استانداردهای بین المللی صورت گیرد. بدین منظور از بهترین، مجرب ترین و باتجربه ترین اساتید داخل و خارج کشور با سویه علمی ماستر و دکترا استفاده شده است. اعضای بوردعلمی- مشورتی فاکولته طب شخصیتهای برجسته علمی از داخل وخارج کشور می باشند. استفاده از مدرن ترین متدهای تدریس بر اساس شیوه های تدریسی در بهترین دانشگاه های دنیا، همچنین به کارگیری جدیدترین و مجهزترین وسایل و امکانات لابراتواری، کتابخانه، فضای مناسب و امکانات رفاهی عالی تنها بخشی از داشته های فاکولته طب می باشد. امید است که بتوانیم با تربیه اطبّاء چیره دست و خبره براي رفع نيازمنديهاي صحي وتطبیق پلانهاي صحي انكشاف يافته در کشور عزیزمان افغانستان گامی محکم برداشته باشیم.

2. .معرفی دیپارتمنتها
دانشکده طب کاتب  اکنون تنها در رشته طب معالج فعالیت  مینماید.وبا توجه به تجارب  ودستآوردهای خوب  تحصلی  دررشته طب سعی وتلاش صورت گرفته است که دانشکده استوماتولوژی وفارمکولوژی را نیز فعال نماییم.
براین اساس دانشکده طب درحال حاضر دارای پنج  دیپار تمنت ذیل می باشد:
1.    دیپارتمنت داخله (داخله ،فارمکولوژی،صحت عامه، مهارتهای کلینیکی،مایکروبیولوژی،پرازیتولوژی ونسای)
2.    دیپارمنت جراحی(جراحی ،رادیولوژی، ارتوپیدی واناستیزی)
3.    دیپارتمنت بیوشیمی(کیمیا،بیولوژی، جنتیک،بیوفیزیک)
4.    دیپارتمنت پتالوژی(پتالوژی، فیزیولوژی،امبیریولوژی،هستولوژی وانتومی)
5.    دیپارتمنت زبان وثقافت اسلامی(ثقافت اسلامی، انگلسی،ترمنولوژی وکمپیوتر)

اهداف
مطابق ،اصول وقوانين وزارت محترم تحصيلات عالي كشور، موسسات تحصيلات عالي خصوصي  تاسیس وفارغين آن همانند ساير محصلينی كه ازفاكولته هاي دولتي فارع مي شوند از امتياز اسناد دردست داشته خو يش  به عنوان داکتر معالج استفاده  نمایند( جذب در شفاخانه ها، کلینیک ها ونیز میتوانند امتیاز معاینه  خانه شخصی را بدست آورند ویا بعد ازفراغت میتوانند رشته ها ی مورد علاقه خویش را تاسویه تخصص وفوق تحصص ادامه تحصیل نمایند.
آمار دانشجویان .
1.    درسال 1390 تعداد180 محصل بعد ازامتحان کانکور ومصاحبه اختصاصی جذب ودرختم امتحان سمستربا170 نفر محصل  کامیاب به پایان رسید.
2.    درنیمه دوم سال 1390 با اخذ امتحان کانکور33 محصل جذب .
3.    در سال 1391تعداد156محصل بعد ازامتحان کانکور ومصاحبه اختصاصی جذب
4.    درسال 1392تعداد85 محصل بعد ازامتحان کانکور ومصاحبه اختصاصی جذب وفعلا درسال 1392به تعداد390 محصل برحال داریم
5.    ازسال 1390 تا نیمه اول سال1392 درمجموع 454 نفر محصل جذب درحال که تاختم سمسترنیمه اول سال1392 به تعداد 390 نفر محصل برحال می باشد  درنتیجه به تعداد 64 نفر محصل در طول چند سمستر گذشته ناکام داشته ایم بنا ءً بیلانس جذب محصل ، کامیابی وناکامی در دانشکده طب متناسب باظرفیتهای از پیش سنجیده شده در نظر گرفته شده تا کیفیت عالی را در جریان تحصیل برای محصلین خود اراء کرده بتوانیم مخصوصاً دربخشهای کلنیکی ودوره استاژفرصت زمانی بهتردرفراگیری علوم طبی داشته باشیم.
کدرعلمی دانشکده طب:
اعضای کدرعلمی دانشکده طب کاتب عبارتند از:
1دکتور عصمت الله (نایب خیل)PHD
2.دکتور زمری (احمدی) MD
3.دکتورشوکت الله (فهیمی)MD
4.دکتور ذبیح الله(اقبال)MD
5.استاد علی احمد(یوسفی)MD
6.دکتور سید اسماعیل (موسوی)MD
7.استاد سید حمید (موسوی)PHD
8.استاد روح الله(رویین)MD
9.استاد حسن (علی پناه)MD

ریاست
دانشکده طب کاتب که درسال 1390 تحت ریاست دکتور عباس (رمزی) شروع به فعالیت نموده وتا اکنون (سال 1392)به ریاست ایشان پیش برده می شود.
دانشکده طب کاتب جهت پیشبرد امورات بهترتحصیلی وکیفیت عالی دارای شورای علمی  می باشد که ریاست آنرا استاد عصمت الله (نایب خیل ) بعهده دارند.که ازسال1392 بنام کمیته تضمین کیفیت فعالیت ادامه فعالیت دارند.

فعالیتهای  دیگر
دراین مدت  دانشکده طب توانسته دوکنفرانس علمی درسطح ملی وبین الملی تحت عناوین ذیل برقرار نماید.

1(Global shift of Non communicable Diseases  toward Low and middle income countries and priority action for Afghanistan
2.AIDS ( HIV).

وهمچنین مجله new medکه یک مجله کاملا علمی می باشد منتشر گردید