1. can we pay the fee as soon as we reach to Kabul?
Ans: you can register for the contest, but your acceptance of participation will be conducted once you completed the payment.
Send and Email to acm.icpc@kateb.edu.af    after completing the payment.
Account Information: Faiz Mohammad Kateb University
Account: 100501200035747 USD Bank
100501100035692 AFN
Name: Bakhter Bank - Afghanistan

2. Does it mandatory for a coach to be present on day of contest?
Ans: No. But he/she needs to be available on mobile.

3. Is there any refund policy? While not attending the contest?
Ans: No.

4. Can we have a team shaped from different universities?
Ans: No.

5. Does Kateb University provide lodging and food for the days, teams are in Kabul?
Ans: For Foreign Teams: Extra Charges for food and accommodation need to be considered, the amount is 300$ for three nights.
For Domestic Teams: No. Accommodation is available, you need to prepare accommodation while you stay in Kabul.

6. Can team attend to Regional Contest without participation in National Contest?
Ans: Yes.

7. Can more than one team from one university attend to Regional contest?
Ans: Yes. it is possible but, only one team from the same university can be present in World Final.

8. Can team directly registered for Onsite Contest, without participating in Online Contest?
Ans: NO. every team must attend Online Contest and after getting the rank between 1-30 can set for onsite contest.

9. Should we pay the contest fee before the online contest?
Ans: Yes. you must pay the mentioned amount before online contest. the mentioned amount is for both online and onsit. however, you should pay before the online contest.