22 Oct 2018

برگزاری ورکشاپ ساخت پل ماکرونی

معمولا برای ساخت انواع سازه های فولادی نیاز به تحلیل و بررسی آزمایشگاهی قبل از ساخت آنها نیاز می­باشد، که  روش های مختلف برای مراحل مقدماتی این کار وجود دارد. برای مدلسازی در ابعاد کوچک از ماکرونی و بعضی مواد دیگر مانند چسب و نخ استفاده میشود. در این ورکشاب ضمن اینکه استاد سازه های ماکرونی را اجمالا به معرفی می گیرد تجربه خود را در زمینه ساخت این سازه ها به شاگردان انتقال میدهد. اولین مرحله آشنایی شاگردان با نحوه ساخت سازه ها و بارگزاری دو سازه ساده خواهد بود، مرحله بعدی نحوه ساخت پل ماکرونی است که روی مهارت ساخت سازه ماکارونی تمرکز خواهد داشت نه روی تحلیل و طراحی. اهمیت ساخت پل ماکارونی در طرح های بزرگ اجرایی، صرفه جویی در مصرف از اهمیت زیادی برخوردار است به همین ملحوظ استفاده از مواد ارزان قیمت در مدل سازی ساختمان­ها مانند پل های عظیم که بار های مختلفی در آن به بررسی گرفته می شود از اهمیت زیادی برخوردار است. چون بیشترین خطاهای ساخت در نقاط اتصالات سازه ها است باید طراحی آن با مقاومت بیشتر صورت بپذیرد و برای ایجاد و ابداع دقیق آزمایش ها ماکارونی برخلاف فولاد و سمنت با داشتن حد اکثر تنش کششی، نحوه کمانش و ارزان است. چون ماکرونی نسبت به فولاد و سمنت ضعیف تر است، طراح را وادار میسازد تا از خلاقیت ها و ابداعات خود برای رسیدن به رکورد های بالا و بهینه سازه ها استفاده کند. در این راستا مرکز رشد محصلان و دانشکده انجنیری دانشگاه کاتب ورکشاپی را در زمینه ساخت پل ماکارونی برگزار می نماید تا به محصلان در زمینه چگونه استفاده کردن از ماکرونی برای ساختن مدل استفاده نماید.

این ورکشاب به روز چهارشنبه نهم عقرب از ساعت 1الی 5 بعد از ظهر در سالن اجتماعات شعبه ماستری دانشگاه برگزار می­گردد. اشتراک در این ورکشاپ برای عموم شایقین آزاد بوده و جهت ثبت نام میتوانند به دانشکده انجنیری دانشگاه کاتب مراجعه نمایند