15 Oct 2018

رونمایی کتاب(Congenital  Bleeding Disorders) در دانشگاه کاتب

دانشگاه کاتب در راستای چشم انداز خویش که همانا تبدیل شدن به دانشگاه معتبر در سطح منطقه می­باشد تلاش چشم گیر را شروع نموده است. این تلاش ها شامل همکاری های علمی، تحقیقاتی می باشد که اساتید، دانشجویان با سازمانها و افراد بصورت متداوم انجام میدهند. در این راستا دکتر سید حمید موسوی همرا با چندین نویسنده دیگر کتاب را تحت عنوان (Congenital  Bleeding Disorders) به نشر رساندند.

امروز به همین مناسبت محفل رونمایی دایر گردید که در آن علاوه بر نویسنده کتاب آقای دکتر سید حمید موسوی، هریک آقایان دکتر مهدی محقق مدیر تحقیقات علمی، دکتر عباس علی راموزی ریس فاکولته طب و دکتر عصمت الله نایب خیل مدیر روابط بین المللی دانشگاه صحبت نمودند.

در این مراسم جناب اقای علی احمد یوسفی ریاست محترم دانشگاه کاتب ، دکتر نجیب الله ارشد ریاست محترم دانشکده اقتصاد، دکتر روح الله رویین مدیر تضمین کیفیت دانشگاه، دکتر ذبیح الله اقبال آمر دپارتمنت پاراکلینیک دانشکده طب معالجوی، دکتر محمد عارف عطایی آمر دپارتمنت دانشکده طب، دکتر ذکرالله فقیرزاده رئیس انجمن مریضان هموفیلیا افغانستان، دکتر حمید معاونت علمی تدریسی دانشگاه غالب و تعداد زیادی از محصلین شرکت کرده بودند.

سخنرانان ضمن تشریح کتاب و تشکری از نویسنده کتاب مورد نظر، پیرامون پیشرفت های دانشکده طب طی سال های اخیر ،اهمیت و جایگاه کتاب برای شناخت امراض خاص ، مشکلات جاری در زمینه تحقیق در عرصه های مختلف طبی افغانستان و اعتبار نشریه Springer در سطح بین الملل صحبت کردند .

در این محفل علاوه بر رونمایی کتاب از همکماران برگزار کننده اولین کنگره بین المللی طبی کاتب که به تاریخ   12/07/1397برگزار گردیده بود نیز تقدیر به عمل آمد.