4 Dec 2018

مرکز تحقیقات طبی دانشگاه کاتب، بانک خون مجازی HOPE را افتتاح کرد

روز چهارشنبه مورخ 12 جدی 1397، مراسم فراخوان تعیین گروپ خونی و ثبت نام در بانک خون مجازی HOPE در دانشگاه کاتب برگزار شد. مراسم افتتاحیه این بانک خون با حضور استاد علی احمد یوسفی، ریاست محترم دانشگاه کاتب و دکتر عباسعلی راموزی، ریاست محترم دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب برگزار شد. در این مرحله افراد شرکت کننده به صورت رایگان تعیین گروپ خونی شدند و در دیتا بیس بانک خون مجازی HOPE راجستر شدند.

اطلاعات این بانک خون مجازی در موارد ضروری و اورژانسی برای پیدا کردن اهدا کننده خون مورد استفاده قرار خواهد گرفت. کمیته اجرایی این بانک خون را محصلین دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب تحت نظارت مرکز تحقیقات طبی و شفاخانه معالجوی فیض محمد کاتب، تشکیل می دهند.
شایان ذکر است، کمپین بعدی تعیین گروپ خونی و ثبت نام در بانک خون مجازی HOPE در تاریخ 13 جدی 1397 روز سه شنبه در شعبه برچی دانشگاه کاتب انجام خواهد شد.