11 Nov 2019

ورکشاپ ساخت پل مکرانی برگزار شد.

این ورکشاپ که توسط دیپارتمنت انجنیری دانشگاه کاتب، روز پنج شنبه 16 عقرب 1398 در سالون جمنازیم پوهنتون پولی تخنیک کابل در حضور محصلینی از دانشگاه‌های کاتب، پولی تخنیک، کابل، خاتم‌النبیین، گوهرشاد و انستیتوت تکنالوژی افغان برگزار شد.

در این ورکشاپ محصلین با اصول دیزاین توسط نرم افزارهایAuto cad  و SAP 2000 آشنا شده و سپس درباره چگونگی تحلیل پل آموختند. در ادامه محصلین تحت نظر اساتید مجرب به طوری عملی شروع به ساخت پل های مکرانی کردند.

در پایان برخی نکات اجرایی، تحلیلی و عملی در مورد پل‌های مکرانی به شرکت کننده گان آموخته شد. سازه‌های ساخته شده به زودی بارگزاری شده و تیم برتر به صورت رایگان به مسابقات ملی مکرونی راه خواهد یافت.

لازم به ذکر است مسابقات ملی پل مکرانی به زودی برگزار گردیده و جزئیات آن اعلام خواهد شد.