امروز: جمعه
20 July 2018

3195448كل بازديدهاmod_vvisit_counter

آرشيف اطلاعيه‌ها مراسم تجلیل از روز دانشجو در دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب

مورخ 25 / 8 / 1396 مراسم تجلیل از روز دانشجو در دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب برگزار گردید .
محفل با تلاوت قرآن کریم و با پخش سرود ملی کشورآغاز گردید. سپس ریاست دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب، داکترعباسعلی رموزی در مورد دست آرودها، وبرنامه های دانشکده در بخش تدریس، تحقیق، فراهم نمودن زمینه تحصیلات دوره ستاژ دانشجویان در داخل و خارج از کشور و همچنین فراهم نمودن زمینه تحصیلات تکمیلی و تحقیق برای استادان درخارج از کشور صحبت نمودند. در ادامه معاونت علمی و تدریسی دانشگاه کاتب، استاد علی احمد یوسفی ضمن تبریکی روز دانشجو، بر اهمیت این دور، فضای دوستی، رقابت سالم بین دانشجویان صحبت کردند و دانشجویان برتر دانشگاه را مورد تشویق قرار دادند و همچنین از همکاری دانشگاه کاتب با دانشگاه های کشور اندونیزیا در آینده نزدیک خبر دادند. در ادامه معاونت علمی تدریسی، راجع به پیشرفت های دانشگاه در پروسه اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی صحبت نموده و ابراز امیدواری کردند که در چند ماه آینده به این موفقیت نایل خواهیم آمد، وی همچنان افزود ما تلاش بر این داریم که کاتب را از دانشگاه آموزشی به دانشگاه پژوهشی ارتقا دهیم . در ادامه داکتر صابر نصیب ریاست شفاخانه استقلال و استاد دانشگاه کاتب ، استاد حمیدالله راسخ آمر دیپارتمنت میکروبیولوژی دانشگاه کابل، در مورد روز دانشجو و اهمیت این روز صحبت نمودند ، محفل با خواندن شعر، مقالات و موسیقی توسط دانشجویان ادامه یافت و در اخیر با اهدای تقدیر نامه به دانشجویان برتر دانشکده و دعا توسط استاد محمدعلی فطری خاتمه یافت.