امروز: جمعه
20 July 2018

3195452كل بازديدهاmod_vvisit_counter

آرشيف اطلاعيه‌ها برگزاری کنفرانس دانشجویی فشار خون

کنفرانس دانشجویی فشار خون توسط دانشکده طب معالجوی با همکاری مدیریت تحقیقات و انجمن دانشجویی سلامت برگزار شد.
در ابتدا آقای دکتر راموزی ریاست محترم دانشکده طب معالجوی بعد از خوش آمد گویی به شرکت کنندگان، از زحمات مدیریت جدید تحقیقات دانشگاه و آقای دکتر اقبال بابت برنامه ریزی و اجرای این کنفرانس تشکر کرد. سپس آقای دکتر مهدی محقق مدیر تحقیقات علمی دانشگاه ابتدا ضمن تشکر از آقای دکتر اقبال و عصمت الله شفیق بابت طراحی این کنفرانس، گفتند دانشگاه محل مناسبی برای بلوغ علمی و اجتماعی دانشجویان است.. سپس آقای عصمت الله شفیق، خانم نجیبه ابراهیمی، آقای محمد نسیم سحر و خانم فوزیه سلطانی، دانشجویان سمستر ششم طب معالجوی سخنرانی علمی خویش را در مورد ابعاد مختلف فشار خون ایراد نمودند. در ادامه شرکت کنندگان سوالات خویش را از سخنرانان علمی پرسیدند. در پایان، آقای دکتر عصمت الله نایب خیل، متخصص قلب و عروق، به جمع بندی مباحث مطرح شده در کنفرانس و یادآوری نکات مثبت و منفی کنفرانس پرداختند. کنفرانس با اهدای لوح تقدیر به سخنرانان علمی کنفرانس و دعای خیر استاد فطری به پایان رسید.