امروز: جمعه
20 July 2018

3195943كل بازديدهاmod_vvisit_counter

آرشيف اطلاعيه‌ها تفاهم نامه همکاری دانشگاه کاتب و انستیتو پاستور ایران

دانشگاه کاتب و انستیتو پاستور ایران تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
انستیتو پاستور ایران یکی از معدود شعبه های اصلی انستیتو پاستور فرانسه می باشد که 97 سال پیش در تهران توسط پروفسور بال تازار افتتاح شد. با پیگیری های آقای دکتر مهدی محقق، مدیر تحقیقات دانشگاه کاتب، تفاهم نامه همکاری تحقیقاتی بین دانشگاه کاتب و پژوهشکده نسیم انستیتو پاستور توسط هیئت اعزامی دانشگاه کاتب به شمول آقای دکتر علیرضا محسنی (ریاست محترم دانشگاه)، دکتر مهدی محقق (مدیر مرکز تحقیقات دانشگاه) و دکتر سید حمید موسوی (عضو هیئت علمی دانشکده طب معالجوی) در سطح ریاست دانشگاه امضا شد. بر اساس این تفاهم نامه، اساتید و دانشجویان دانشگاه کاتب برای دوره های کوتاه مدت آموزشی تکنیک های آزمایشگاهی و تشخیصی جدید به انستیتو پاستور ایران اعزام خواهند شد. هم چنین طرح های تحقیقاتی مشترک بین مرکز تحقیقات طبی کاتب و پژوهشکده نسیم انستیتو پاستور، در مورد بیماری ها مسری رایج و آلودگی های پر تکرار در کابل با مشارکت اساتید و دانشجویان دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب طراحی و به مرحله عمل خواهد رسید.