10 Feb 2019

آغاز همکاریهای جدید میان دانشگاه کاتب و کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان

درملاقاتی که به تاریخ 16  دلو  1397 میان رئیس دفتر ساحوی ولایت کابل کمیسیون مستقل حقوق بشرافغانستان جناب آقای فرزام و سرپرست دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دایرکتر کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب جناب دکتر رضایی صورت گرفت، دوطرف روی همکاری های مشترک در مورد رسیدگی به قضایای خشونت علیه زن و ارائه خدمات حقوقی رایگان صحبت و تبادل نظر کردند. در نهایت توافق شد تا دفتر ساحوی کابل کمیسیون حقوق بشر افغانستان متضررین و اصحاب دعوی قضایای فامیلی و قضایای خشونت علیه زنان را که به این کمیسیون مراجعه می کنند، جهت دریافت خدمات حقوقی رایگان به کلینیک حقوقی دانشگاه کاتب معرفی نمایند.

قابل یاد آوری است که دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه کاتب از مدت دوسال بدینسو در بخش تدریس مضمون “حقوق بشر” در دیپارتمنت حقوق این دانشگاه با دفتر ساحوی کابل کمیسیون مستقل حقوق بشر نیزهمکاری دارد.