20 Apr 2021

پیام معاونت امور محصلان دانشگاه

دکتر محمد شاه امید

معاونت امور محصلان

معاونت امور محصلان در دانشگاه كاتب وظیفه انجام امور مربوط به محصلان از قبیل برگزاری امتحان کانکور، شمولیت، ثبت انتخاب کردیت هر سمستر، برگزاری امتحانات و ثبت نمرات سمستروار و نیز پیگیری امور مربوط به فارغ التحصیلان از جمله تهیه کتاب فارغان و صدور سرتیفیکیت و دیپلوم را برعهده دارد. همچنین این معاونت به منظور ارتقا ظرفیت تعلیمی و تربیوی محصلان، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مختلف فرادرسی همچون ورکشاپ ها ، دوره ها و مسابقات آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی می نماید. بر این اساس این معاونت اهداف بلند مدت پنج ساله خود را مبتنی بر مأموریت پنج ساله دانشگاه كاتب به عنوان معتبرترین دانشگاه افغانستان مطابق ذیل تعریف نموده است:

*  افزایش کارایی و جلب رضایت مراجعین

*  افزایش مهارت های محصلان و فارغ التحصیلان

*  ایجاد محیط پویا و سالم در دانشگاه

*  برون گرایی و ارتباط با جامعه

معاونت امور محصلان همواره تلاش می کند، بهترین و باکیفیت ترین خدمات را در بخش های زیر در کوتاه ترین زمان ممکن به محصلین و مراجعین ارائه نماید:

*  دفتر معاونت

*  مدیریت امور محصلان

*  مدیریت امور فارغان

*  آمریت تفتیش اسناد تحصیلی

*  دفتر روابط عمومی

*  مرکز رشد محصلان

این مجموعه برای بهبود خدمت رسانی همواره آماده دریافت انتقادات، پیشنهادات و ایده های مخاطبین خود می باشد. راه های ارتباطی زیر وسیله اتصال این معاونت با تمام کسانی است که مار ا در بهبود و ترمیم انجام وظایف اداری یاری می رسانند:

معاونت امور محصلان:

Vice.students@kateb.edu.af

مدیریت امور محصلان:

0729001980

Students.manager@kateb.edu.af

مدیریت امور فارغان:

Nad.manager@kateb.edu.af

آمریت تفتیش اسناد تحصیلی و مرکز رشد محصلان:

Students.developments@kateb.edu.af

کارشناس روابط عمومی کمپس مرکز:

Pr.manager@kateb.edu.af

کارشناس روابط عمومی کمپس برچی:

Pr.assistant2@kateb.edu.af