30 May 2018

مرکز رشد محصلان دانشگاه کاتب

معرفی مرکز رشد محصلان

مرکز رشد محصلان دانشگاه کاتب در سال 2011م با هدف ارتقاء ظرفیت محصلان دانشگاه کاتب پایه گذاری شد. در این مرکز دیپارتمنت های مختلف برای بالا بردن توانایی محصلان ایجاد شده است که محصلان دانشگاه میتوانند بصورت رایگان و یا با تخفیف مناسب از این برنامه های آموزشی استفاده نمایند.

مرکز رشد محصلان ، محصلان را با خدمات تخصصی  حمایت می کند تا  استعداد های خود را در بخش های مختلف برای بهبود آینده شغلی در سطح کشور و بین الملل شناسایی نمایند، این مرکز با ترویج فرهنگ ها و بالا بردن سطح آگاهی و استعداد محصلان برای موفقیت و توسعه دانش و آموزش آنها از طریق نو آوریها ، برنامه های تنوع ، خدمات و مشارکت محصلان در ورکشاپ ها، برنامه های تفریحی و دیگر برنامه های آموزشی تلاش و همکاری می نماید و توانمند سازی محصلان دانشگاه از طریق ارتقاء دانش مهارت و نگرش آر آفرینانه همه فارغ التحصیلان دانشگاه، از جمله اهداف این مرکز است.

وظایف مدیر مرکز رشد محصلان

1. اداره کلیه ای امور مرکز رشد محصلان بر طبق وظایف محوله
  2. نظارت بر فعالیت واحد های مستقر در مرکز رشد مخصلان برای حصول اطمینان از انطباق فعالیت ها با اهداف پیش بینی شده
  3. ایجاد زمینه های لازم برای ارتقا و توسعه فکری احساسی ،اخلاقی و آینده کاری محصلان
  4. ارائه گزارس عملکرد سالیانه مرکز رشد محصلان به معاونیت امور محصلان
  5. برنامه ریزی عملی برای افراد برای رسیدن به اهداف و حمایت از آنها
  6. گزارش گیری از تمام مدیریتهای زیر واحد
  7. برگزاری ورکشاپ های لازم برای مدیران و کارمندان
  8. برگزاری جلسه ها با مدیریت های زیر واحد و گزارش به معاونت امور محصلان
  9. انجام امور مربوط به حضور وغیاب و تهیه کارکرد واحدها
  10. برنامه ریزی و هماهنگی به منظور برگزاری نشست های شورای مرکز رشد محصلان و تهیه و تنظیم صورتجلسات مربوط
  11. پیگیری مصوبات اجرایی

دیپارتمنت های مرکز رشد محصلان

مرکز مشاوره روانشناسی: این مرکز با داشتن دکتران روانشناس، مشاوره در بخش های خانواده گی، تحصیلی و شغلی در خدمت محصلان گرامی می باشد. تقسیم اوقات حضور روانشناسان این مرکز در فیسبوک دانشگاه و گاهنامۀ پیام مشاور به اطلاع محصلان عزیز رسانیده میشود، مشاوره برای محصلان دانشگاه کاتب بصورت رایگان است .

مرکز امتحانات بین المللی: در این مرکز امتحانات بین المللی از قبیلACCA,Pearson,GRE,TOFEL در محیط آرام و استندرد اخذ می گردد.

مرکز مشاوره شغلی و ارتباط با جامعه: در این مرکز فرصت های کاری، سمینارهای ارتقاء ظرفیت و فرصت های تحصیلی از قبیل بورسیه ها و … به محصلان معرفی میگردد.

مرکز آموزش های کاربردی ((KPDI

در این مرکز آموزش های کاربردی نظیر زبان های خارجی(انگلیسی، فرانسوی، چینی، جرمنی و ..)، آموزش های تخصصی کمپیوتر و حسابداری(ACCA) با همکاری سازمان های معتبر خارجی و اعطای مدارک بین المللیVancouver TOFEL, Oxford Cert به محصلان داده میشود.

کارت دانشجویی (ISIC)

کارت دانشجویی بین المللی ISIC تنها کارت معتبر دانشجویی در تمام دنیا است که دانشگاه کاتب افتخار دارد نمایندگی انحصاری آنرا در افغانستان بدست آورده است.

انجمن های دانشجویی

محصلان عزیزکه علاقه مند به مشارکت در فعالیت های دانشجویی هستند متناسب با علاقه مندی و استعداد و ظرفیت ها خود می توانند در این انجمن ها فعالیت کنند.

دارالترجمه دانشگاه کاتب

دارالترجمه دانشگاه کاتب در سال 2017م شروع به کار نموده است و ترجمه اسناد و مدارک، مقالات و کتاب ها را از زبان انگلیسی به دری و برعکس با نازلترین قیمت برای محصلان دانشگاه کاتب انجام می دهد.

آخرین دستاورد­ها

1. برگزاری بیش از 40 ورکشاپ و برنامه های ارتقاء ظرفیت برای محصلان.
  2. برگزاری و شرکت در مسابقات درون دانشگاهی و برون دانشگاهی (دو مسابقات فوتسال ،یک دور مسابقه تینس روی میز، شرکت در اولین دور مسابقه بولینگ بانوان دانشجو و کسب مقام سوم این مسابقه).
  3. انتشار چهار شماره گاهنامه پیام مشاور.
  4. برگزاری سیمینار های آگاهی دهی فرصت های تحصیلی(ترکیه، روسیه، چونینگ،نیوزلند..).
  5. تبادله محصلان با دانشگاه میدل ایست ترکیه.
  6. تمدید و اخذ جواز از مراکز معتبر علمی و آموزشی
  • دارالترجمه کاتب
  • مرکزآموزش های فنی و حرفوی کاتب
  • مرکز آموزش ACCA
  1. امضاء تفاهمنامه با سازمان­های داخلی و بین المللی
  • وزارت کار و امور اجتماعی
  • انستیتوت فرانسه
  • انستیتوت کنفوسیوس
  • ACCA

برنامه های مرکز رشد برای سال تحصیلی1397

1. تشکیل تیم های ورزشی.
  2. برگزاری و اشتراک در مسابقات ورزشی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی .
  3. برگزاری دوره های آموزشی در رشته های مختلف ورزشی.
  4. برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای ارتقاء ظرفیت محصلان(مدیریت،پروپوزل نویسی)
  5. انتشار گاهنامه مرکز رشد محصلان.
  6. انتشار گاهنامه پیام مشاور، مرکز رشد محصلان.
  7. امضاء تفاهمنامه های همکاری مشترک برای سهولت محصلان دانشگاه کاتب.