3 Apr 2019

دانشگاه کاتب با وزارت معادن و پترولیم تفاهم نامه همکاری امضا نمود

دانشگاه کاتب با وزارت معادن و پترولیم تفاهم نامه همکاری امضا نمود. این تفاهم نامه که روز سه شنبه سیزدهم حمل به امضا رسید شامل موضوعاتی چون ارایه خدمات آموزشی و ارتقای ظرفیت توسط دانشگاه کاتب برای کارمندان وزارت و همکاری در زمینه اصلاحات و انکشاف اداری می گردد.
فراهم کردن فرصت های شغلی و کارآموزی و قرار دادن نتایج تحقیقات و اطلاعات دست داشته آن وزارت در رابطه با موضوعات زمین شناسی، منرال ها و هایدروکاربن ها به دسترس دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه کاتب از سهولت هایی است که وزارت معادن و پترولیم طبق این تفاهم نامه برای دانشگاه کاتب در نظر گرفته است. دانشگاه کاتب در زمینه تهیه نصاب تحصیلی مورد نیاز سکتور صنایع استخراجی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و ایجاد سهولت در پذیرش کارمندان آن وزارت در مقاطع لیسانس و ماستری همکاری خواهد نمود. به منظور اجرای مفاد این تفاهم نامه، نمایندگان هر دو طرف جلسات مشترک خواهند داشت تا در قسمت چگونگی اجرای تفاهم نامه برنامه ریزی و هماهنگی های لازم را انجام دهند. دانشگاه کاتب امیدوار است این تفاهم نامه زمینه رشد و پیشرفت های بیشتر را برای هر دونهاد فراهم سازد.