20 Jun 2018

پیام معاونت امور محصلان دانشگاه

دفتر امور دانشجویی در دانشگاه كاتب یك بخش اداری دانشجویی است كه به حمایت و راهنمایی همه دانشجویان دانشگاه كاتب اختصاص دارد. برای ارتقاء پیشرفت همه جانبه دانشجویان، دفتر امور دانشجویی فرصتی برای موفقیت طیف گسترده ای از برنامه های توسعه دانشجویی، سازمانهای دانشجویی فراهم می کند، و مجموعه ای از سمینارهای دانشگاهی را با موضوعات مختلف برگزار می کند و کارآموزی را هماهنگ می کند. به منظور تقویت استعداد و فراهم کردن محیط یادگیری بهتر، دفتر ما تعدادی دوره تخصصی نیز از جمله دوره های دروس کمپیوتر، TESOL ، ACCA  و برخی از زبان های بین المللی را ارائه می دهد.

براساس مأموریت 5 ساله دانشگاه كاتب كه به عنوان یك دانشگاه معتبر در منطقه شناخته می شود، تلاش می کنیم تا در این زمینه فعالیت كنیم و یكی از مراكز مجاز آزمایش برای برنامه های زیر باشیم: تافل، پیرسون، سیسكو وغیره.

خدمات ما به گونه ای طراحی شده و تحویل داده شده است که دانشجویان بتوانند از زندگی دانشگاهی خود بیشترین بهره را ببرند.

دفتر ما همیشه برای ارائه کمک و مشاوره برای سازمانهای دانشجویی در مورد فعالیتهای فوق برنامه در دسترس است. مشاوران و مشاوران آموزش ما نیز آماده هستند تا دانش آموزان را برای کشف پتانسیل های خود، رفع نگرانی های آنها و غلبه بر مشکلات پیش رو در طول دوره راهنمایی یابند. اگر به هرگونه کمک نیاز دارید، در تماس با ما یا بازدید از دفتر ما دریغ نکنید. ما همچنین از پیشنهادات دانشجویان با هدف بهبود خدمات ما استقبال می کنیم.

اشتراک گذاری :

0 0 vote