20 Apr 2021

پیام معاونت امور محصلان دانشگاه

دفتر امور محصلان در دانشگاه كاتب یك بخش اداری مختص محصلان است كه به حمایت و راهنمایی همه محصلان دانشگاه كاتب اختصاص دارد. برای ارتقاء پیشرفت همه جانبه محصلان، دفتر امور محصلان فرصتی برای موفقیت طیف گسترده‌ای از برنامه‌های توسعه دانشجویی، سازمان‌های دانشجویی فراهم می‌کند، و مجموعه‌ای از سمینارهای دانشگاهی را با موضوعات مختلف برگزار می‌کند و کارآموزی را هماهنگ می‌کند. به منظور تقویت استعداد و فراهم کردن محیط یادگیری بهتر، دفتر ما تعدادی دوره تخصصی نیز از جمله دوره های دروس کمپیوتر،TESOL ، ACCA و برخی از زبان های بین‌المللی را ارائه می‌دهد.
براساس مأموریت 5 ساله دانشگاه كاتب كه به عنوان یك دانشگاه معتبر در منطقه شناخته می‌شود، تلاش می‌کنیم تا در این زمینه فعالیت كنیم و یكی از مراكز مجاز آزمایش برای برنامه‌های زیر باشیم: تافل، پیرسون، سیسكو وغیره.
خدمات ما به گونه‌ای طراحی شده و تحویل داده شده است که محصلان بتوانند از زندگی دانشگاهی خود بیشترین بهره را ببرند.
دفتر ما همیشه برای ارائه کمک و مشاوره برای سازمان‌های دانشجویی در مورد فعالیت‌های فوق برنامه در دسترس است. مشاوران و مشاوران آموزش ما نیز آماده هستند تا دانش آموزان را برای کشف پتانسیل‌های خود، رفع نگرانی‌های آن‌ها و غلبه بر مشکلات پیش رو در طول دوره راهنمایی یابند. اگر به هرگونه کمک نیاز دارید، در تماس با ما یا بازدید از دفتر ما دریغ نکنید. ما همچنین از پیشنهادات محصلان با هدف بهبود خدمات ما استقبال می‌کنیم.

اشتراک گذاری :

0 0 vote