اهداف توسعه پایدار
سمینار” اهداف توسعه پایدار”در سالون کنفرانس شعبه برچی پوهنتون کاتب برگزار گردید
. این برنامه که توسط مرکز تحقیقات علوم اقتصادی و اداری راهاندازی شده بود، با ارائه ولی فرهت، مشاور ارتباطات استراتژیک دانشگاه، همراه بود
آقای ولی فرهت ضمن اشاره به سابقه اهداف توسعه پایدار، تمام ۱۷ هدف را با جزئیات تشریح نمود. علاوه بر آن، اشتراککنندگان در مورد چگونگی پرداخت این اهداف به چالشهای فراروی جهان به ویژه افغانستان ، آگاهی یافتند.
در وبسایت سازمان ملل میخوانیم “اهداف توسعه پایدار مجموعهای از ۱۷ هدف است که توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 2015 طرح ریزی شده است، این اهداف بخشی از قطعنامه 70/1 مجمع عمومی سازمان ملل و آجندای 2030 آن و برنامهای کاری برای آیندهای بهتر و پایدارتر برای همگان است. این اهداف که به چالشهای جهانی مرتبط با مسایلی چون فقر، نابرابری، اقلیم ،تخریب محیط زیست، رونق اقتصادی و صلح و عدالت میپردازد. با هم دیگر مرتبط بوده و به شکل ترتیبی نمیتوان هر کدام را پشت سر نهاد. اینکه ما این اهداف را تا سال ۲۰۳۰ بدست آوریم، مهم است”
دانشگاه فيض محمد كاتب يكی از دانشگاه های خصوصی پيشگام در عرصه تحصيلات عالی در كشور است. مجوز فعالیت علمی دانشگاه کاتب در تاريخ 18/1/1387 طی مراسم رسمی با حضور تعدادي از اعضاي شورای وزيران، اساتيد، اعضای پارلمان، نمايندگان رسانه های همگانی و جمع زيادی از دانش دوستان در سالن اجتماعات وزارت تحصيلات عالی، از سوی وزير تحصيلات عالی وقت به دانشگاه كاتب اعطا شد.
دانشگاه کاتب در تاريخ 1/23/ 1387 با حضور هيئت نظارت وزارت تحصيلات عالی اولين كنكور را در رشته های حقوق، علوم سیاسی و جامعه شناسی برگزار كرد كه در نتيجه 250 نفر از ميان كل شركت كنندگان، موفق به كسب نمره قبولی در كنكور گرديدند. از آن زمان به این طرف تعداد محصلان و اساتید بصورت متواتر رو به ازدیاد است درسال 1389 حدود 1200 نفر محصل در دانشگاه کاتب مصروف به تحصیل بود. درسال 1397 تعداد محصل به 5024 نفر رسیده است، که در 15 رشته متفاوت در 7 دانشکده مصروف به تحصیل میباشد. سیستم آموزشی پوهنتون کاتب کریدت بوده که محصلان میتواند در هر سمستر حد اقل 16 کریدیت و حد اکثر 22 کریدیت انتخاب نماید. سیستم جذب محصل در پوهنتون کاتب از طریق برگزاری امتحانات کنکور بصورت رقابتی دو بار صورت میگیرد.
اشتراک گذاری :
Comment is not allowed