18 Oct 2019

سمینار علمی تحت عنوان اندیکاسیون ها و فواید استفاده از اولتراسوند، اکو و داپلر در تاریخ 25 عقرب 1398 در سالن اجتماعات شعبه برچی برگزار گردید.

دانشکده طب معالجوی و مرکز تحقیقات طبی به طور مشترک در برگزاری این کنفرانس همکاری داشتند. هدف از برگزاری این سمینار علمی آگاهی دهی در مورد فواید استفاده از اولتراسوند در بیماران بیان شد، تا دانشجویان رشته طب معالجوی در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنند و در آینده به گونه درست و مثمر در استفاده این معاینات برای تشخیص بیماری ها نزد مریضان مورد استفاده قرار بگیرد.در این سمینار دکتر عباس علی راموزی ( رئیس دانشکده طب معالجوی ) خانم حکیمه عبدالهی ( سرپرست مرکز تحقیقات علمی )، دکتر محمد ناصر فروتن و دکتر مشعل اقبال عثمانی اساتید دانشگاه کابل اشتراک ورزیده بودند.

در قسمت اول، برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط شکرالله سروری آغاز شد و به دنبال آن سرود پر افتخار ملی پخش گردید. در ادامه استاد حکیمه عبداللهی مدیر مراکز تحقیقاتی ایراد سخن نمودند، ایشان در مورد اهمیت برگزاری سمینارهای علمی و اشتراک دانشجویان در این سمینار ها سخنان شان را ایراد نمودند، اینکه دانشجویان رشته طب معالجوی می توانند با اشتراک در این سمینار ها به معلومات و توانایی های خودشان بیافزایند، ایشان در ادامه در مورد پلان های مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب، انتشارات دانشگاه کاتب و پروژه های مرکز تحقیقات علمی صحبت کردند، و اینکه مرکز تحقیقات علمی به تمام توان از اینگونه برنامه ها حمایت می کند و از شما نیز درخواست می گردد تا در این قمست سهم فعال گرفته و در قسمت برگزاری سمینار ها و کنفرانس ها دانشجویی همکاری نموده تا انجام تحقیق در دانشگاه مخصوصا دوران تحصیل نهادینه گردد، و در آخر ایشان از دکتر محمد ناصر فروتن استاد دانشگاه کابل و دکتر مشعل اقبال عثمانی بابت همکاری و سخنرانی شان در این سمینار ابراز تشکری و امتنان نمودند.

در ادامه برنامه دکتر عباس علی راموزی صحبت های شان را پیرامون برنامه برگزار شده با همکاری اساتید دانشگاه کابل بیان کردند، ایشان اذعان داشتند که برگزاری این سمینارهای مشترک می تواند در بهبود و همکاری های بیشتر نهاد های علمی نقش مهمی را ایفا نماید. ایشان در ادامه صحبت هایشان از محصلان رشته طب خواستند تا با اشتراک در سمینارهای علمی سطح علمی شان را بالا برده و بدون شک این سمینار ها در آینده کمک بسزایی در قسمت ارائه خدمات از جانب دانشجویان خواهد نمود. بعد از اتمام سخنان دکتر راموزی، دکتر محمد ناصر فروتن استاد دانشگاه کابل ارائه سمینار شان را شروع کردند، ایشان در نخست از مشکلات در گذشته و نبود دستگاه های پیشرفته در تشخیص بیماری ها را یک مشکل بسیار بزرگ عنوان کردند، ولی حالا با عرضه دستگاه های پیشرفته تشخیص بیمارها بسیار ساده گردیده است که می توان با یک معاینه ساده التراسوند بیماری ها را تشخیص داد و درمان نمود. سپس دکتر مشعل اقبال عثمانی در ادامه صحبت های دکتر فروتن به موضوعات مهمی اشاره کردند، که می توان به صحبت هایشان در تشخیص بیمارها در نزد خانم های باردار و تشخیص بیمارهایی که نزد نوزاد در بطن مادر می باشد نیز اشاره نمود، سمینار مذکور با صحبت های نماینده شرکت وارد کننده تجهیزات مواد لابراتواری صحت اندیشان به پایان رسید.

 

 

اشتراک گذاری :

چاپ

Comment is not allowed