19 May 2018

برگزاری محفل معارفه دانشجویان جدید الشمول دانشکده اقتصاد سال تحصیلی 1397

روز شنبه مورخ 22 / 2 / 1397 محفل معارفه دانشجویان جدید الشمول سال تحصیلی 1397 در سالن اجتماعات شعبه ماستری دانشگاه کاتب برگزار گردید.
این محفل با تلاوت چندی از آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز گردید. دکتر نجیب الله ارشد رئیس دانشکده اقتصاد، ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و دانشجویان، اهداف، برنامه های راهبردی، دست آوردها و فعالیت های این دانشکده را به معرفی گرفت.
پس از آن شفیع شریفی مسئول روابط شبکه مخابراتی روشن نقش و اهمیت تکنولوژی در تجارت را بررسی نمود و در باره فرصت های شغلی صحبت کرد.
دکتر غلام حسین امیری آمر بخش PDC نیز در مورد یادگیری با کیفیت و روش های آن ایراد سخن نمود.
در ادامه محفل محمد شاکر عزیز آمر دیپارتمنت اداره تجارت و دکتر محمد احسان عرفانی غزنوی آمر دیپارتمنت اقتصاد تجارتی درباره اهمیت تحصیل صحبت نمودند و در باره فعالیت های دیپارتمنت های مذکور به دانشجویان معلومات ارائه نمودند.
در ختم محفل دو تن از دانشجویان جدید الشمول در قید قرعه به عنوان خوش شانس شناخته شدند و تحفه شان را دریافت کردند.