14 May 2018

روز جهانی امراض خــاص و صعب العلاج

الیوم سه شنبه 8 ماه می 2018 ، مصادف با روز جهانی بیماران خاص ازطرف ریاست دانشکده طب با همکاری انجمن مریضان هموفیلی و مؤسسه خیریه ملی مریضان خاص، با ارائه برنامه علمی آموزشی درسالن کنفرانس دانشگاه کاتب با حضور روسای انجمن مریضان هموفیلی ومؤسسه خیریه ملی مریضان خاص و متخصصین شفاخانه های شهر کابل ومتنفذین شهر کابل وعدۀ کثیری از محصلین دانشگاه کاتب تجلیل به عمل آمد.

وسخنرانان جلسه به ترتیب :

1. داکتر عباس علی (رموزی) رئیس دانشکده طب دانشگاه کاتب بعد از ادای احترام وخیر مقدم به مهمانان پیرامون ارتباط بیماری هموفیلی با ارثیت و ازدواجهای فامیلی وراه های وقایه آن صحبت نمود.

2. داکتر ذکرالله فقیر زاده رئیس انجمن بیماران هموفیلی درمورد آخرین وضعیت مریضان هموفیلی درافغانستان ونحوه ارائه خدمات صحی انجمن مریضان هموفیلی به مریضان هموفیلی ایراد سخن نمودند.

3. داکتر شریف صدیقی متخصص داخله اطفال مؤظف در شفاخانه میوند درمورد تعداد مریضان تالاسمی که درشفاخانه میوند مراجعه می نمایند ، امکانات ونحوه ارائه خدمات صحی شفاخانه برای مریضان ، توضیحات مفصلی ارائه نمودند.

4. داکتر تابش بختیاری فوق تخصص پیوند اعضاء درمورد مریضان دیالیز وپیوند گرده درافغانستان ومقایسه آن با سایر کشور های جهان پریزنتیشن خویش را ارائه نمودند.

5. دکتورس فریبا برین نماینده بانک خون درشهر کابل درمورد خدمات صحی وارائه فرآورده های بانک خون وهمکاری های این بانک را بخصوص برای مریضان خاص توضیحات لازم را ارائه نمودند.

6. دراخیر داکتر سید حمید موسوی درمورد تشخیص بیماران هموفیلی وتالاسمی درلابراتوار وچگونگی تشخیص پیش ازتولد این مریضان با ارائه پریزنتیشن خویش معلومات کافی ارائه نمودند.