21 Nov 2019

تجلیل از روز جهانی دانشجو

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه کاتب در 28 عقرب سال 1398 خورشیدی در سالن اجتماعات شعبه برچی، روز جهانی دانشجو را جشن گرفته و از دانشجویان برتر دانشکده تقدیر به عمل آمد در این برنامه ریاست دانشکده دکتر عبدالخالق قاسمی،آمریت دیپارتمنت ها ،اساتید دانشکده، محصلین شعبه برچی و شعبه مرکزی و سایر مهمانان اشتراک کرده بودند. در ابتدا داکتر ابراهیم رضایی آمر دیپارتمنت حقوق ، روز دانشجو را به همه محصلین تبریک گفته و طی سخنانی ضمن خوشامدگویی و تقدیر از حضور اساتید، محصلین و مهمانان، سپس در مورد اهداف اصلی دانشکده و همچنان دیدگاه و ماموریت دانشکده معلومات داده و محصلین را به ارتقا سطح علمی تشویق کردند.
در ادامه محصلین با اجرای دکلمه شعر، اجرای سرود، نمایش طنز، اجرای مسابقه، مقاالتی را نیز ب خوانش گرفتند. در آخر از دانشجویان برتر که مقام های اول و دوم و سوم ورودی هر سمستر را کسب کرده بودند، با اعطای لوح، تقدیر به عمل آمد و هم چنین کارشناسان دانشکده(شعبه مرکز و برچی) توسط ریاست دانشکده مورد تقدیر قرار گرفتند.

تجلیل از روز جهانی دانشجو