17 Dec 2020

جلسات دفاع پروپوزل در مرکز تحقیقات دانشگاه کاتب برگزار شد

گزارش دفاع پروپوزال دکتر سید حمید موسوی.

جلسه دفاع پروپوزال دکتر سید حمید موسوی تحت عنوان ” بررسی شیوع و تنوع بیماری های هموفیلی در شهر کابل و بررسی علل فوت بیماران” روز پنجشنبه مورخ 20/9/1399 ساعت 2 بعد از ظهر در مرکز تحقیقات طبی دانشگاه کاتب برگزار گردید، در این جلسه دکتر سید محمد رضا حسینی، استاد موسی فاضلی به حیث داور نظرات سازنده شان را جهت غنامندی پروژه مذکور بیان نمودند، و در اخیر پروژه با اجرای اصلاحات خواسته شده توسط اساتید داور به تصویب رسید.

.گزارش دفاع پروپوزال خانم طیبه هاشمی

جلسه دفاع پروپوزال خانم طیبه هاشمی تحت عنوان ” شناسایی و رتبه بندی مخارج انواع بیماری سرطان” روز یکشنبه مورخ 18/8/1399 ساعت 2 بعد از ظهر در مرکز تحقیقات علوم اقتصادی دانشگاه کاتب برگزار گردید، در این جلسه دکتر حسن روحانی و استاد احمد محمدی به حیث داور نظرات سازنده شان را جهت غنامندی پروژه مذکور بیان نمودند، و در اخیر پروژه با اجرای اصلاحات خواسته شده توسط اساتید داور به تصویب رسید.

گزارش دفاع پروپوزال خانم زینب تقدسی

جلسه دفاع پروپوزال خانم زینب تقدسی تحت عنوان “بررسی جامعه شناختی فرار دختران از منزل” روز چهارشنبه مورخ 26/9/1399 ساعت 2 بعد از ظهر در مرکز تحقیقات  دانشگاه کاتب برگزار گردید، در این جلسه داکتر شریف حیدری، داکتر باقر ذکی به حیث داور نظرات سازنده شان را جهت غنامندی پروژه مذکور بیان نمودند، و در اخیر پروژه با اجرای اصلاحات خواسته شده توسط اساتید داور به تصویب رسید.