26 Feb 2020

دوره آموزشی صنوف آندروید برگزار شد.

مرکز رشد محصلان برای رشد و ارتقا محصلان با همکاری دانشکده کامپیوتر ساینس و انجنیری و وارد آنها به بازار کاری افغانستان و جهان  صنف های آندراید را  برگزار مینمایند.

این صنف ها در شعبه برچی از تاریخ 01/11/1398 شروع و به تاریخ 06/12/1398 به اتمام رسید.

این صنف ها توسط آقای سید محمد اشرف گردیزی به مدت یک ماه در دو بخش عملی و تئوری ارایه گردید.

اندراید یکی از برنامه های مدرن در علم کامپیوتر است که باید بیشتر تدریس آن بصورت عملی باشد و این صنف ها بیشتر بصورت عملی در کامپیوتر لب دانشگاه کاتب برگزار گردید.

بیشتر جلسات  به صورت پروژه ای و عملی برای محصلین تدریس گردید تا محصلین بتوانند انها را بصورت عملی و کاربردی بیاموزند و استفاده نمایند. و در آخر هر جلسه برای محصلین کارخانگی داده بود تا محصلین برای جلسه بعدی تکمیل کرده و آماده برای موضوع جدید باشد.

در اخیر از محصلان ارزیابی صورت گرفت که این صنف ها برای ارتقا ظرفیت  محصلین خیلی سودمند  و مفید واقع گردیده بود.

این صنف ها با برگزاری امتحان و یک پروژه که توسط استاد برای محصلین داده بود به پایان رسید. و در آخر برای همه محصلین یک سرتیفیکت داده شده.