30 Jan 2020

دوره آموزشی صنوف CNNA برگزار شد.

مرکز رشد محصلان برای رشد و ارتقا محصلان با همکاری دانشکده کامپیوتر ساینس و انجنیری و وارد آنها به بازار کاری افغانستان و جهان  صنف های سی پلاس پلاس را  برگزار مینمایند.

این صنف ها در شعبه برچی از تاریخ 15/10/1398 شروع و به تاریخ 10/11/1398 به اتمام رسید.

این صنف ها توسط آقای محمد حسنی به مدت یک ماه در دو بخش عملی و تئوری ارایه گردید.

CCNA (Cisco Certified Networking Associate)

CCNA اولین ردیف گواهینامه های سیسکو است که یک مخصص شبکه باید به ترتیب کسب کند به منظور افزودن ارزش به فناوری اطلاعات خویش. گواهینامه CCNA یک پایه محکم از مهارت های شبکه را شامل می شود که شامل موارد اساسی مانند مدل مرجع OSI ، پروتکل های شبکه ، مفاهیم و پروتکل های سوئیچینگ لایه 2 ، مفاهیم مسیریابی و پروتکل ها و اتصال شبکه گسترده (WAN) است. بنابراین شخصی که قصد دارد صلاحیت دریافت CCNA را بدست آورد باید در توانایی های خود در ارائه نصب اولیه شبکه و عیب یابی مهارت داشته باشد.

همان طور که میدانید برنامه CCNA بیشتر شکل عملی  به خود اختصاص داده است و این صنف ها هم عملی در کامپیوتر لب دانشکده کامپیوتر ساینس برگزار گردید.

در اخیر از محصلان ارزیابی صورت گرفت که این صنف ها برای ارتقا ظرفیت  محصلین خیلی سودمند  و مفید واقع گردیده بود.

این صنف ها با برگزاری امتحان که توسط استاد برای محصلین داده بود به پایان رسید. و در آخر برای همه محصلین یک سرتیفیکت داده شده.