27 Jun 2018

رشته های تحصیلی مقطع لیسانس

تحصیل در مقطع لیسانس

1. هزینه تحصیل در رشته های حقوق، جامعه شناسی، مدیریت آموزشی، اقتصاد تجارتی و مدیریت تجارتی (BBA) بر اساس 18 کریدت در هر سمستر در شعبه مرکزی 21840 افغانی و در شعبه برچی 15000 افغانی می‌باشد.
  2. هزینه تحصیل در رشته های انجینری برق و انجینری سیول بر اساس 18 کریدت در هر سمستر در شعبه مرکزی 22866 افغانی و در شعبه برچی 18500 افغانی می‌باشد.
  3. هزینه تحصیل در رشته کمپیوترساینس بر اساس 18 کردیت در هر سمستر در شعبه مرکزی 22866 افغانی و در شعبه برچی 20085 افغانی می باشد.
  4. هزینه تحصیل در رشته طب معالجوی در هر دو شعبه مرکزی و برچی، بر اساس 18 کریدت 56000 افغانی می باشد.

رشته های مقطع لیسانس

1. اقتصاد تجارتی
  2. مدیریت تجارتی
  3. حقوق
  4. روابط بین الملل
  5. مدیریت آموزشی
  6. انجینری سیول
  7. انجینری برق
  8. کمپیوترساینس
  9. تکنالوژی معلوماتی
  10. طب معالجوی
  11. جامعه شناسی

شرایط ثبت نام

شرایط پذیرش در دانشگاه کاتب بر اساس ذیل است.

1. ارائه شهادت نامه صنف دوازدهم
  2. موفقیت در امتحان ورودی (کانکور) و مصاحبه علمی
  3. پابندی به مقررات دانشگاه

اسناد مورد نیاز

برای ثبت‌نام در مقطع لیسانس، فورم ثبت‌نام را از دفتر روابط عمومی دانشگاه دریافت و خانه پری نمایید. همچنان اسناد زیر را در ضمیمه آن به این دفتر ارائه نمایید:

1. کاپی تذکره.
  2. کاپی شهادت نامه مکتب.
  3. پرداخت فیس تحصیلی.

نوت: در صورتی که شهادت‌نامه خویش را دریافت نکرده اید، استعلام تاییدی از فراغت دوره مکتب خویش را از دفتر روابط عمومی دانشگاه دریافت نمایید.