29 May 2019

سمینار آشنایی با کتابخانه دانشگاه کاتب مخصوص محصلان سمستر اول در شعبه مرکزی برگزار شد.

سمینار آشنایی با کتابخانه از طرف مرکز تحقیقات دانشگاه کاتب به منظور آشنایی محصلان ورودی به دانشگاه کاتب در همه رشته ها با امکانات، تجهیزات و قوانین کتابخانه، در شعبه مرکزی روز سه شنبه مورخ 7 جوزا 1398 از ساعت 13 الی 15 برگزار گردید. در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن توسط قاری محترم آقای سردار اوریا و پخش سرود ملی، دکتر مهدی محقق ریاست تحقیقات علمی دانشگاه روی استیج آمده و از اهمیت کتابخانه برای محصلان صحبت های خود را ارئه نمودند. ایشان در ادامه از برنامه های مرکز تحقیقات در بخش کتابخانه ها در سال 1398 صحبت کردند. سپس آقای جمال الدین هاشمی مسئول کتابخانه شعبه مرکزی روی استیج آمده و سخنان خویش را در موارد زیر ارائه نمودند:

.معرفی شعبات کتابخانه دانشگاه کاتب

.مدیریت کتابخانه

شرایط عضویت کتابخانه

سیستم امانات کتابخانه

شرایط استفاده و امانت گرفتن کتاب ها

قوانین و مقررات استفاده از کتاب‌ها‎ ‎

منابع کتابخانه

سالن مطالعه

قوانین و مقررات استفاده از سالن مطالعه

در ادامه محصلان سوال های خویش در این مورد را مطرح کردند و مسئول کتابخانه در مورد این سوالها اطلاعات لازم را در اختیار محصلان قرار داد. این مراسم ساعت 15 خاتمه یافت.