7 Nov 2020

سمینار آگهی دهی فعالیت‌ها و دستآوردهای وزارت مالیه توسط دانشکده اقتصاد دانشگاه کاتب برگزار شد.

دانشکده اقتصاد دانشگاه کاتب با همکاری وزارت محترم مالیه سمینار آگاهی دهی عملکرد وزارت مالیه در 5 سال گذشته در بخش های بودجه و کمک‌های جهانی در تاریخ 14 عقرب 1399 برگزار نمود. در این سمینار پس از تلاوت قران و پخش سرود ملی، ریاست دانشکده اقتصاد جناب داکتر حسن روحانی در مورد اهمیت و لزوم اطلاع رسانی عملکرد بخش‌های دولتی به صورت تخصصی در مجامع اکادمیک ایراد سخن نموده و از وزارت مالیه بابت مشارکت و اطلاع رسانی برای دانشجویان اقتصاد و مدیریت اظهار سپاسگزاری نمودند. در ادامه ریاست ارتباط و آگاهی عامه وزات مالیه محترم شمروز خان مسجدی به ارائه پرزنتیشن و صحبت در مورد عملکرد وزارت مالیه طی 5 سال گذشته نمودند. پس از تحلیل آمار بودجه و کمکهای خارجی، ادامه جلسه به پاسخ به سوالات تخصصی اساتید و دانشجویان گرامی توسط محترم شمروز خان مسجدی ادامه یافت و در پایان با تقدیر از مهمانان برنامه از وزارت مالیه، این سمینار مفید خاتمه پیدا نمود.