11 Nov 2019

سمینار “اکتشافات جدید در کارآفرینی” برگزار شد.

سمینار علمی اساتید تحت عنوان “اکتشافات افق های جدید در کارآفرینی” به تاریخ 7/8/1398 از سوی دانشکده اقتصاد در سالن اجتماعات شعبه برچی برگزار گردید.
این سمینار با تلاوت چندی از آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشور آغاز گردید. در ابتدا دکتر حسن روحانی رئیس دانشکده اقتصاد به ایراد سخن پرداخت و مفاهیم اساسی کارآفرینی را به تعریف گرفت.
پس از آن آقای محمد شاکر عزیزی آمر دیپارتمنت اداره تجارت در مورد عوامل موثر بر کارآفرینی و نقش آن در اقتصاد پرداخت.
آقای حسین علی کریمی مشاور وزارت صنعت و تجارت یکی دیگر از سخنرانان برنامه در مورد پالیسی و برنامه های راهبردی دولت در عرصه کارآفرینی معلومات ارائه نمود. در آخر برنامه، خانم نرجس ظفری استاد دانشکده اقتصاد، بسترها و فرصت های کارآفرینی را در افغانستان با توجه به دیدگاه بانک جهانی به تحلیل گرفت.