25 Jan 2021

سمینار دانشجویی آنلاین “وضعیت کووید 19 در افغانستان” برگزار شد.

سمینار آنلاین دانشجویی تحت عنوان “وضعیت کووید 19 در افغانستان” روز شنبه مورخ 4/11/1399 از ساعت 2 الی 3 بعد از ظهر به مدت 1 ساعت از طرف ریاست تحقیقات علمی دانشگاه کاتب با همکاری دانشکده طب، با ارائه آقای سید ابراهیم آرمان محصل دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب تحت نظر داکتر عباس علی راموزی رئیس دانشکده طب معالجوی با استفاده از نرم‌افزار زوم برگزار گردید.

در نخست آقای سید ابراهیم آرمان با معرفی ویروس کووید 19، تاریخچه ویروس کووید 19، معرفی ساختار این ویروس با استفاده از تصاویر، بروز این ویروس از کشور چین، افکار سیاسی کشورها در مورد اینکه ویروس کووید 19 ساخته دست بشر است، شیوه‌های انتقال این ویروس از شخص به شخصی دیگر، انتقال این ویروس از مادر به طفل در زمان حامله‌گی و شیردهی، راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید 19، علایم ویروس، تفاوت ویروس کووید 19 با تب و سرماخوردگی، شیوه‌های تشخیص این ویروس، واکسین کووید 19، دایمی و موقتی بودن این ویروس، اوضاع ویروس کووید 19 در افغانستان، توصیه‌های طبی، دلایل رعایت نکردن این توصیه‌ها در کشور و آخرین آمار و ارقام مبتلایان به ویروس کووید 19 در افغانستان به صورت مفصل صحبت نمود.
و در پایان، این سمینار با پرسش و پاسخ اشتراک کنندگان و ارائه کننده خاتمه یافت.