25 Nov 2020

طرزالعمل بیمه صحی اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه کاتب

1. 25% تخفیف برای دانشجویان دانشگاه کاتب ( هزینه بستر، لابراتوار و فیس عملیات ها شامل این تخفیف است. بخش اکسری و دیگر بخش ها شامل این تخفیف نمی باشند.)

2. 40% تخفیف برای ریاست دانشگاه، معاونین دانشگاه، پرسنل شفاخانه، استادان کادر دانشگاه، کارمندان اداری، خدماتی و امنیتی دانشگاه ( هزینه بستر، فیس عملیات و لابراتوار شامل این تخفیف می گردد. اکسری و سایر بخش ها شامل این تخفیف نمی باشند.)

3. 30% تخفیف برای استادان مدعوی دانشگاه ( هزینه بستر و فیس عملیات ها شامل این تخفیف است. بخش لابراتوار، اکسری و دیگر بخش ها شامل این تخفیف نمی باشند.)

نوت: خود شخص و فامیل درجه یک شخص مربوطه شامل این تخفیف می شود.

1. 25% تخفیف برای مراجعه بعدی مریضان OPD که کارت راجستر را همرای خود صرف در بخش OPD دارند.

2. 25% تخفیف برای نهاد های که همرای شفاخانه تفاهم نامه دارند. ( هزینه بستر و فیس عملیات ها شامل این تخفیف است. بخش دواخانه، لابراتوار، اکسری و دیگر بخش ها شامل این تخفیف نمی باشند.)

3. 10% تخفیف در دواخانه شفاخانه معالجوی فیض محمد کاتب برای تمام اساتید، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه