22 Sep 2020

مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب با همکاری کتابفروشی عرفان بیشتر از 7000 جلد کتاب را به نمایش گذاشت

مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب در ادامه برنامه های علمی، برگزاری سمینار ها و کنفرانس ها، این بار نمایشگاه کتاب را با همکاری کتابفروشی عرفان که در آن بیشتر از 7000 جلد کتاب به نمایش گذاشته شد، در شعبه مرکزی از تاریخ 15 سنبله الی 20 سنبله و در شعبه برچی از تاریخ 22 سنبله الی 27 سنبله برگزار نمود. نمایشگاه کتاب، طبق پلان عملیاتی مرکز تحقیقات علمی در هر سمستر در دو شعبه مرکزی و برچی برگزار می گردد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه، تقویت فرهنگ کتابخوانی در سطح دانشگاه، ارتقای سطح فرهنگی دانشجویان و ارتقای سطح مطالعه در جامعه بوده که موجب ایجاد هیجان در خرید کتاب و رونق کتابخوانی می گردد. برگزاری نمایشگاه کتاب، فرصت خوبی را برای دانشجویانی که کمتر به مطالعه علاقه دارند ایجاد میکند، که خود باعث جذب این بخش از دانشجویان به سمت کتاب و کتاب خوانی می گردد، و همچنان فرصت مناسبی برای فروش کتاب توسط ناشرین و فروشندگان است که باعث می شود ناشرین کمتر برخوردار بتوانند کتاب‌های خود را معرفی کنند.