1 Jun 2018

معرفی مرکز آموزش های کابردی

مرکز آموزش های کاربردی، با محصلان همکاری می کند تا با علم به ضروریت تعریف و تدوین دوره های کار آمد آموزش مدیریت جهت بر آورده نمودن در خواست های متقاضیان مختلف اقدام به ارائه دوره های آموزشی  کوتاه مدت و میان مدت نموده تا بتواند بالاترین کیفیت آموزشی را در دوره­های زمانی کوتاه در اختیار متقاضیان خود قرار دهد. و آموزش  یکی از وجوه به هم پیوسته خدمات مرکز آموزش های کاربردی است و با هدف تقویت دانش نظری، توسعه بینش سیستمی و راهبردی و ارتقاء مهارت های کاربردی مدیریت ، دوره های آموزشی متمایز خود را ارائه می نماید. مرکز آموزش های کاربردی، با شناسایی نیاز های آموزشی مؤسسات و شرکت ها و با بهره گیری از توان علمی و عملی شبکه ای از استادان و مشاوران متخصص و مجرب داخل و خارح از کشور، دوره متنوع  آموزشی را برای سطوح مختلف مدیران ارشد، مدیران میانی ، کارشناسان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها با گرایش های مختلف طراحی و اجرا می نماید.