7 Apr 2021

مقاله علمی و پژوهشی توسط محمد یاسر ایثار در ژورنال بین‌المللی به معتبر به نشر رسید.

دستآورد ارزشمند دیگر از مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب!

مقاله‌ی علمی و پژوهشی آقای محمد یاسر ایثار کادر پژوهشی مرکز تحقیقات طبی کاتب تحت عنوان
“The Impact of COVID-19 on Patients With Schizophrenia and Their Access to Health Care”
در ژورنال بین‌المللی و معتبر
“The Primary Care Companion for CNS Disorders”
از آدرس دانشگاه کاتب به نشر رسید.

چکیده مقاله:
اسکیزوفرنی بیماری است که با علایم روان درمانی مشخص می‌شود که می‌تواند مداوم یا عود کننده باشد. علایم اصلی این بیماری شامل توهم (به طور معمول شنیدن صدا)، اوهام و تفکر بی نظم می‌باشد، در حالی که جدا شدن از اجتماع، کاهش احساسات و بی علاقه‌گی نیز غیر معمول نیست.

ویروس کرونا، ناشی از سندرم تنفسی حاد ویروس کرونا، بیش از 1000 میلیون فر را در سراسر جهان آلوده کرده و باعث مرگ بسیار آن‌ها گردیه است و این مسئله باعث نگرانی قابل توجهی برای تمام سیستم‌های مراقبی بهداشتی می‌شود. گرچه شیوع اسکیزوفرنی 0.4 درصد است، اما این بار عمده بر دوش خانواده‌ها است و از نظر فرهنگی دارای چندین پیامد است. مریضان این بیماری دارای نرخ مرگ و میر بالاتر با شرایط همزمان قابل توجه هستند. گسترش ویروس کرونا باعث ایجاد نگرانی‌های جدی شده اشت که اثرات بالینی، به ویژه در مورد شیوع فزاینده اسکیزوفرنی، ممکن است در سال‌های بعد علاوه بر مشکلات حاد روان درمانی مرتبط با تشخیص فعلی، آشکار شود.

علاقه‌مندان می‌توانند این مقاله از این لینک دریافت کنند.