4 Jul 2021

نشر اولین کتاب بین‌المللی از آدرس دانشگاه کاتب!

دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی با همکاری مرکز تحقیقات علمی دانشگاه کاتب برای تحقق اهداف توسعه پایدار (هدف شانزدهم: ترویج جوامع صلح‌جو و فراگیر برای توسعۀ پایدار، برقراری امکان دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد مؤسسات مؤثر، پاسخ‌گو و فراگیر در همۀ سطوح) کتاب بین‌المللی را تحت عنوان “Soft law procedure in international arbitration” با تألیف داکتر محمد مصطفی محقی استاد و کادر علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه کاتب توسط انتشارات معتبر “انتشارات اکادمیک لامبرت” از آدرس دانشگاه کاتب منتشر نمود.

این کتاب در مورد کاربرد قانون نرم در زمینه‌ی داوری بین‌المللی می‌باشد. نویسنده در چارچوب مفهوم قانون نرم به حق دادرسی عادلانه و قدرت اختیاری داوران می‌پردازد و سپس ویژگی الزام‌آور این قانون نرم تعیین می‌شود. هدف این کتاب بیان این موضوع است که آيا تنظیم آیین دادرسی توسط داوران و توسط قانون نرم همچنان مورد استقبال است یا تهدیدی برای اختیار داوران می‌باشد. این کتاب استدلال می‌کند که باید با توجه به جهانی شدن اقتصاد جهاني، توسعه قانون تجارت بین‌المللی رشد داشته باشد. در این کتاب نویسنده به بررسی قانون نرم در داوری و پیامدهای آن می‌پردازد. هدف اصلی این کتاب نشان دادن این است که حقوق نرم اثرات مثبتی بر داوری بین‌المللی ایجاد می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک pdf کتاب را دانلود نمایند.