27 Jun 2021

نشر صد و یکمین مقاله‌ی بین‌المللی از آدرس دانشگاه کاتب در ژورنال “PAMJ-One Health”.

مقاله‌ی علمی و پژوهشی داکتر محمد یاسر ایثار کادر پژوهشی مرکز تحقیقات طبی کاتب تحت عنوان

“Current COVID-19 situation in Palestine”

در ژورنال معتبر “PAMJ-One Health” از آدرس دانشگاه کاتب نشر شد.

چکیده‌ی مقاله:

گرچه مقامات کرانه باختری و نوار غزه از یک رویکرد مدیریت دقیق برای کنترول انتشار ویروس کرونا پیروی می‌کنند، اما برنامه‌های آن‌ها هنوز تلفیقی نیست. با این حال، تلاش‌های بیشتر مانند آزمایش، ردیابی، مشارکت عمومی، بسته‌های پشتیبانی اقتصادی برای آمادگی و واکنش کارآمدتر برای وتشخیص ویروس کرونا در فلسطین مورد نیاز است. یک طرح پاسخ مختصر و یکپارچه با چشم انداز بلند مدت شامل استراتژی خروج قوی برای مبارزه موثر با همه‌گیری در فلسطین ضروری است. طرح پاسخ باید شامل جهات استراتژیک باشد. افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و تلاش‌های مالی در تقویت حاکمیت، ظرفیت و تحقیقات و نظارت بر بهداشت عمومی اگرچه زندگی به حالت عادی برگشته است، اما مردم در مورد خطرات بیماری آگاهی بیشتری یافته و به پروتکل‌های پیشگیری متعهد شده اند. با وجود چالش‌ها، فلسطینیان موفق شده اند سطح اساسی مراقبت‌های بهداشتی را که می‌توان با حمایت جامعه جهانی بر روی آن بنا نهاد، حفظ کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند این مقاله را از این لینک دانلود کنند.