26 Jun 2018

نشر مقالات علمی اساتید طب دانشگاه کاتب در مجلات ISI

اخیرا مقالات علمی  اساتید دانشکده طب دانشگاه کاتب در مجلات ایمپکت فکتور به نشر رسیده است.

1. مقاله ی ISI مستخرج از طرح تحقیقاتی مشترک بین مرکز تحقیقات طبی کاتب (افغانستان) و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (ایران) در ژورنال بین المللی Asian Pacific Journal of Cancer Prevention با ایمپکت فاکتور 2/52 تحت عنوان Prevalence, Cognitive and Socio-Demographic Determinants of Prostate Cancer Screening به چاپ رسید.
    دکتر معصومه واعظی، استاد کادر دانشکده طب معالجوی دانشگاه کاتب و پژوهشگر مرکز تحقیقات طبی کاتب به عنوان نماینده دانشگاه کاتب در این طرح پژوهشی مشارکت داشتند. دانشگاه کاتب مراتب تقدیر و تشکر خود را از این پژوهشگر محترمه، مرکز تحقیقات طبی و دانشکده طب معالجوی اعلام می دارد.

شما می توانید نسخه pdf  این مقاله را از طریق لینک زیر در یافت نمایید.

دانلود نسخه کامل مقاله

1. مقاله ای دیگر تحت عنوان (Evaluation of antibiotic prescribing in Kabul, Afghanistan) در مجله بین المللی و معتبر EJIM با ایمپکت فکتور ۲.۹ با همکاری جمعی از اساتید و محصلین دانشگاه کاتب چاپ گردید. این دستاورد ارزشمند را به جامعه علمی کشور تبریک عرض می نماییم. چکیده مقاله را می توانید از طریق این لینک مطالعه نمایید