25 Mar 2021

نشر مقاله‌ی ISI و ارزشمند در ژورنال معتبر دانشگاه جانز هاپکینز!

مقاله‌ی علمی و پژوهشی داکتر عطاالله احمدی کادر پژوهشی مرکز تحقیقات طبی تحت عنوان
“Dam if You Do, Dam if You Don’t: Politics and Floods in the Shadow of COVID-19 in Sudan”
در ژورنال ISI و معتبر “Health Security” با ضریب تأثیر 1.3 (IF:1.3) از آدرس دانشگاه کاتب به نشر رسید.
چکیده‌ی مقاله:
در حالی که کشور با بیماری همه گیر ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کرد، فصل طغیان سیل که معمولاً از جون تا اکتوبر ادامه داشت، در سودان آغاز شد. سیل گسترده در سپتامبر 2020 در شرایطی که کشور هنوز از خسارات ناشی از سیلاب جولای 2020 ناشی از ریزش سد بوت در جنوب نیل آبی به دلیل بارندگی شدید، هنوز بهبود نیافته بود، محیط مناسبی را برای سایر بیماری‌های همه گیر و بیماری‌ها ایجاد کرد. سیل در سپتامبر 2020 با شکستن تمام سیل‌های ثبت شده قبلی، بدترین وضعیت در این قرن در کشور بود. آن‌ها حدود 1400000 نفر را در هر 18 ایالت سودان تحت تأثیر، 140 كشته و زخمی به‌جا گذاشته و بیشتر آن‌ها را آواره كردند و باعث سقوط كلی یا جزئی بیش از 100000 خانه و حداقل 2،671 تسهیلات بهداشتی شدند. به دلیل خسارات گسترده، دولت مجبور به وضع حالت اضطراری به مدت 3 ماه شد و کشور را یک منطقه بلایای طبیعی اعلام کرد.
علاقه‌مندان می‌توانند این مقاله را از این لینک دریافت نمایند.