31 Dec 2020

وبینار علمی “اقامه دعوای مدنی” برگزار شد.

وبینار علمی تحت عنوان “اقامه دعوای مدنی” روز پنجشنبه مورخ 11/10/1399 از ساعت 10 الی 12 قبل از ظهر به مدت 2 ساعت توسط ریاست مرکز تحقیقات علمی با همکاری دانشکشده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه کاتب برگزار گردید.

این وبینار با ارائه دکتر محمد مصطفی محقی کادر علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و پژوهشگر مرکز تحقیقات این دانشکده توسط نرم افزار Zoom برگزار گردید. در این وبینار، دکتر محمد مصطفی محقی روی موضوعات چون: تعریف عریضه، انواع عریضه (عریضه اصلی، عریضه طاری)، شرایط ماهوی عریضه، شرایط شکلی عریضه، اهمیت عریضه، محاکم افغانستان (دیوان جزایی عمومی، دیوان مدنی، دیوان حقوق عامه، دیوان امنیت عامه، دیوان جرایم ترافیکی، محکمه ابتدائیه تجارتی، محکمه ابتدائیه احوال شخصیه، امور خانواده، محکمه ابتدائیه اطفال، محکمه ابتدائیه ولسوالی)، ساختار محکمه استیناف، ساختار ستره محکمه (ديوان جزایی عمومی، دیوان امنیت عامه، ديوان حقوق عامه، ديوان مدنی و احوال شخصيه، ديوان تجارتی و مواد قانونی) به صورت مفصل بحث صورت گرفت.

این وبینار، با پرسش و پاسخ اشتراک کنندگان و دکتر محقی خاتمه یافت.