18 Feb 2021

ورکشاپ آموزشی “تنظیم قراردادهای حقوقی (تجاری)” برگزار شد.

مرکز رشد محصلان با همکاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه کاتب دورۀ آموزشی تنظیم قراردادهای حقوقی (تجاری) را از تاریخ 28 دلو 1399  و 29 دلو 1399 در شعبه مرکزی دانشگاه کاتب برگزار نمود.

این دوره توسط استاد محمد رضا رضایی تدریس گردید.استاد رضایی در روز اول این دوره پیرامون شیوه تنظیم قراردادهای حقوقی (تجاری)، اجزای قرار دادهای حقوقی (تجاری)، موضوع قرارداد، طرفین قرارداد، حل و فصل اختلافات در قراردادهای حقوقی (تجاری) و غیره مسایل صحبت نمودند.
در روز دوم، محصلان با یک نمونه از قراردادهای حقوقی (تجاری) آشنا شدند و سوالات خود را پیرامون مسئله مطرح نموده، جواب دریافت کردند.
در اخیر برنامه آقای داود نجفی، مدیر مرکز رشد محصلان پیرامون برنامه‌های آینده مرکز رشد به همکاری دانشکده‌های مختلف صحبت نمودند و سرتیفیکت حضور دروه برای محصلان توزیع گردید.