3 Dec 2018

ورکشاپ 4 روزه روش تحقیق برای محصلین توسط مدیریت تحقیقات علمی دانشگاه کاتب برگزار شد

مدیریت تحقیقات علمی دانشگاه کاتب، دوره 4 روزه روش تحقیق برای محصلین را به صورت همزمان در شعبه مرکز و شعبه برچی از تاریخ 3 قوس الی 7 قوس برگزار کرد.

تدریس شعبه مرکزی به عهده دکتر مهدی محقق و شعبه برچی به عهده دکتر معصومه واعظی بود.
شرکت کننده گان به تعداد 150 نفر بودند و از دانشگاه کاتب و دیگر دانشگاه ها و مؤسسات تحصیلات عالی بودند، در این دوره در مورد تعریف، انواع تحقیق، دیزاین تحقیق، متغیر ها، روش های نمونه گیری و طراحی پرسشنامه، روش های تجزیه و تحلیل داده ها، نتیجه گیری و روش نگارش پروپوزال آموزش های لازم را بهره مند شدند. همچنین در پایان دوره به شرکت کنندگانی که حداقل در 75 فیصد جلسات حضور داشتند، سرتیفیکیت اهدا شد.
مدیریت تحقیقات علمی دانشگاه کاتب در راستای اهمیت تحقیقات محصلین قصد دارد این دوره را در سال 1398 تکرار کند.

ورکشاپ ورکشاپ