27 Sep 2022

پنجمین دور مسابقات برنامه نویسی منطقه ای ICPC (International Collegiate Programming Contest) در سال 2022(1401) برگزار گردید.

مسابقه برنامه نویسی ICPC قدیمی‌ترین، معتبرترین و بزرگترین مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویی در سطح جهان است که در حدود 110 کشور جهان و تقریباً بیش از 60000 مسابقه دهنده همه ساله در این مسابقه شرکت می‌نمایند. در اخیر تیم‌های برنده مسابقات منطقه‌ای جواز حضور در مسابقه جهانی را دریافت خواهند کرد.
مسابقات برنامه نویسی منطقه‌ای ICPC در افغانستان همه ساله به میزبانی دانشگاه کاتب برگزار می‌گردد. امسال نیز دانشگاه کاتب افتخار برگزاری پنجمین دور میزبانی این مسابقات در سطح منطقه را داشته است. در این مسابقه 46 تیم از پوهنتون‌های مختلف دولتی و خصوصی اشتراک داشتند، این مسابقه به روز جمعه مورخ 1/7/1401 از ساعت 7:35 صبح آغاز و به ساعت 12:35 ظهر ختم گردید.
به منظور ایجاد شفافیت در پروسه چک جوابات، نماینده دانشگاه‌های کابل، پولی‌تخنیک، تعلیم تربیه، کاتب، خاتم‌النبیین، ابن سینا، غرجستان و نماینده وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی مسئولیت داوری این پروسه را به عهده داشتند.
در پایان تیم‌های ذیل حایز مقام‌های اول تا سوم گردیدند:
• مقام اول تیم clean code از دانشگاه پولی‌تخنیک
• مقام دوم تیم Bit Focus از دانشگاه کاتب
• مقام سوم تیم Undefined از دانشگاه کابل
قابل ذکر است تیم اول در این مسابقه جواز حضور در مسابقه برنامه‌نویسی جهانی سال 2023 در کشور استرالیا را کسب نموده است.