16 May 2019

کنفرانس دانشجویی تحت عنوان “تفهیم حقوق اساسی مظنون و متهم در مراحل مختلف تعقیب عدلی و قضایی افغانستان و اسناد بین المللی در سالن اجتماعات شعبه ماستری از طرف مرکز تحقیقات حقوق و علوم سیاسی و دانشکده حقوق و علوم سیاسی، برگزار گردید.”

سیمینار۱

در راستای ارتقای ظرفیت محصلان در بخش تحقیقات، کنفرانس دانشجویی تحت عنوان “تفهیم حقوق اساسی مظنون و متهم در مراحل مختلف تعقیب عدلی و قضایی افغانستان و اسناد بین المللی” به تاریخ 26 جوزا ساعت 13 الی 15 در سالن اجتماعات شعبه ماستری از طرف مرکز تحقیقات حقوق و علوم سیاسی و دانشکده حقوق و علوم سیاسی، برگزار گردید. فیصل ربیع و عبدالغیور حمیدی، دانشجویان رشته حقوق و علوم سیاسی در این کنفرانس دانشجویی در مورد موضوع انتخاب شده به ایراد سخن پرداختند.
محورهای سخنرانی این کنفرانس در مورد قوانین مربوط به حقوق مظنون یا متهم در افغانستان و مقایسه با اسناد بین المللی بود که توسط سخنرانان ارائه گردید.
قابل ذکر است که دکتر ضامن علی حبیبی به عنوان استاد راهنما در برگزاری این کنفرانس دانشجویی همکاری نمودند.